PRVA ULOGA

DA LI SE SEĆATE GLUMCA U SERIJI "SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA"? Stevan Piale je pre 12 godina izgledao potpuno DRUGAČIJE!

0

Rado se seća svojih početaka, a zanimljivo mu je što je u toj roli bio par sa Oljom Lević.

foto: Damir Dervišagić, Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić, Damir Dervišagić

Popularni glumac Stevan Piale postao je prepoznatljiv po ulozi u hit seriji "Igra sudbine", ali ovo nije njegova prva uloga, već je debitovao na velikom platnu davne 2009. godine u seriji "Selo gori, a baba se češlja".

 

Mnogi glumca nisu prepoznali na prvi pogled, a tada je izgledao veoma mlado sa specifičnom frizurom.

 

Stevan Piale
foto: Youtube Printscreen

Stevanova koleginica Olja Lević takođe je imala rolu u ovoj seriji, te se osvrnula kako je raditi sa njim, ali i sa šarmantnim Lukom Racom.

 

"Obojica su toliko dobri momci da to ne mogu opistati. Sa Stevanom sam snimala pre 12, 13 godina u seriji "Selo gori, a baba se češlja", dok sa Lukom sada prvi put. No, obojica ima svoj poseban šarm, humor, tako da je uživanje da radim s njima" - rekla je Levićeva, dok se Stevan nekadašnje saradnje sa Oljom rado seća.

 

"Gledam na to kao na jedno lepo iskustvo i kao na neki prošli život. Kada pomislim da se to snimalo pre 12 godina, malo se naježim. Mnogo mi je slatko što smo i u toj seriji Olja i ja bili par. Uhvatio sam pre neki dan tih par scena i baš mi je bilo milo" - kazao je nedavno glumac.

 

Stevan Piale, Stevan piale
foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker