bračne vode

"I DALJE SE U NJIHOVIM POGLEDIMA VIDI FLERT I ZAVOĐENJE": Bivša savetnica otkriva istinski odnos Melanije i Donalda!

0

U medijima su se pojavljivale priče o njihovom razvodu i svađama, ali sada saznajemo pravu istinu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Spekulacije o bračnom odnosu Donalda i Melanije Tramp su počele da kruže još od njihovog venčanja.

 

Neretko su se pojavljivale vesti o njihovim raspravama, netrpeljivosti i razvodu, ali to zapravo nije istina.

 

To tvrdi Stefani Vinston Volkof, koja je iznela nove detalje o odnosima bračnog para. Ona je Melanijina bivša savetnica i prijateljica.

 

Kako navodi Stefani, Melanija je bila prva osoba koju bi Donald pozvao telefonom posle nekog skupa, a ona ga je hrabrila i davala mu komplimente kako je divan i sjajan.

 

 "Bez obzira gde, zvao je prvo Melaniju i zatim bi je pitao kakav je bio, uz obavezno ''dušo'' kao da traži njeno odobravanje, a ona bi mu iskreno odgovorila, ali se trudila i da da ga ohrabri" - rekla je Stefani, koja je nakon napuštanja Bele kuće objavila knjigu "Melanija i ja:

 

"Uspon i pad mog prijateljstva s prvom damom" u kojoj je iznela neke intimne detalje Donalda i Melanije, kako navodi britanski portal.

 

Melanija Tramp, Donald Tramp
foto: Profimedia

"Možda Melanija nikada ne govori o braku sa Trampom, ali da su priče o razvodu daleko od istine i da među njima vlada prava ljubav. Stefani kaže da na snimcima gde se vidi kako Melanija sklanja Donaldove ruke kao da ne želi da je dodirne i da želi se udalji od Donalda uopšte nisu realna slika njihovog braka već samo tzv. mazanje očiju" - da se pažnja preusmeri na nešto nebitno.

 

"Kada uhvatite njihove poglede i kako gledaju jedno drugo i prepoznate flert i zavođenje, to govori više od bilo čega" - rekla je Stefani.

 

Istakla je i to da je Melanija godinama imala kontrolu nad svojim imidžom i stavarala bajkovitu priču da bi ostala enigmatična i nedokučiva.

 

"Smatrala sam da je moja dužnost da prestanem sa zaštitom i kažem pravu istinu o prvoj dami koja je najtajanstvenija na svetu" - rekla je.

 

 

makonda-tracker