iskrena je

"IMAJU SINA KOJEM SU SVE DALI, NEKA ON NOSI NJIHOVO PREZIME, JA NEĆU": Voditeljka otkriva šta zamera roditeljima!?

0

Navikli smo na doskočice šarmantne voditeljke Nataše Aksentijević, a sada je u emisiji burnije reagovala, kada su spomenuli njeno devojačko prezime Miljuš.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević iznenadilla je kada je u jednoj emisiji otkrila da ne želi da je predstavljaju po devojačkom prezimenu, već isključivo muževljevom. Za ovakvu odluku postoji kako kaže, valjan razlog.

 

"Nisam emotivno vezana za to prezime, meni je okej da budem Aksentijević i ja sam već 10 godina Aksentijević, otkako sam se udala za svog muža. Da su mi ti roditelji nešto dali u nasledstvo, pa da kaže čovek, 'ajde da se njihovo prezime zadrži. Oni imaju tog sina što su njemu sve dali, pa nek' im on nosi prezime, ja neću" - bila je oštra Nataša u emisiji "Grand magazin".

 

Nataša Aksentijević, Nataša DNK
foto: Dragan Kadić

 

Nataša je već godinama u skladnom braku  sa Dušanom, sa kojim ima dve ćerke, ali sa suprugom se retko kad pojavljuje u javnosti.

 

"Kada mi je oprostio neke stvari, tada me je potpuno oborio s nogu. Mislila sam da tolika ljubav i razumevanje postoje samo u knjigama, a onda sam shvatila da sam ja srećnica koja to ima. Za mene je to bilo iznenađujuće. Znam da bi vama novinarima sada bilo najbolje kada bih rekla da mi je oprostio prevaru, ali nije to bilo posredi", rekla je Nataša Aksentijević jednom prilikom za "Story".

 

 

 

makonda-tracker