ugojio se

DOBIO JE VISOK PRITISAK I SADA JE PRINUĐEN DA PIJE LEKOVE: Pevač iskreno o zdravlju i prekomernoj kilaži!

0

Slobodan Vasić ne krije da tokom karantina nije vodio računa o ishrani, što je prouzrokovalo čak i probleme sa zdravljem.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevač Sloba Vasić priznao je da je dobio višak kilograma tokom prošle godine, ali i za vreme praznika, a to je prouzrokovalo i visok pritisak.

 

Sloba nije radio zbog situacije sa korona virusom, što je doprinelo tome da se ugoji, ali i naruši svoje zdravlje. Ipak, kaže da će se vratiti u teretanu i povesti računa o svojim lošim navikama. 

 

Uskoro postaje i otac, što ga je dodatno motivisalo da se pokrene.

 

"Ugojio sam se tokom prethodne godine, jer je bilo dosta izolacije i karantina, slabo kretanje i kilogrami su se sami nagomilali. Video sam da su i brojne kolege kuburile sa viškom, tako da nisam usamljen. Potrudiću se da to sve nadoknadim. Nisam odlazio u teretanu, pa je samim tim i to doprinelo da imam višak kilograma. Sve ću to nadoknaditi, moram se potruditi da što pre krenem sa iscrpnim vežbama, kako bih ponovo dostigao idealnu kilažu", izjavio je pevač.

 

 

"Mana ovog posla je što živite nezdravo. Dobio sam visok pritisak, ali ga trenutno regulišem lekovima. Cilj mi je da se oslobodim medikamenata i uravotežim svoj život. Loš život utiče na moj organizam i stanje. Svi misle da je pevačima lako, ali nije. Pre svega tu je noćni život, kod kojeg ne postoji spavanje. Posle određenog perioda vas hvata nesanica, velika neispavanost, umor. Zadimljene prostorije, loša hrana i to je jedan od dovoljnih razloga da vam život krene nizbrdo kada je u pitanju zdravlje. Trudio sam se da u ovom periodu, dok nisam radio, što više vreme provodim u zdravim sredinama. Izbegavao sam zadimljene prostorije i trudio sa da što više udišem zdrav kiseonik", rekao je Sloba.

 

"Bitno je da zdravim navikama sačuvamo zdravlje i stavimo ga na prvo mesto. Pre svega, ojačavanje imuniteta kao borba protiv korona virusa. Moramo biti svesniji da smo sami sebi na prvom mestu", zaključio je pevač za Super TV.

 

 

 

makonda-tracker