Boris Novković: Kući je stigao maleni Bono

0
Pop pevač Boris Novković neizmerno je srećan pošto su danas iz porodilišta u porodični dom stigli njegova supruga Lucija i maleni Bono koji je na svet došao devetog novembra.
Foto: Marko Poplašen
Foto: Marko Poplašen

U utorak oko jedan sat posle podne iz porodilišta kući su stigli njegova supruga Lucija i drugi sinčić Bono koji je devetog novembra, deset minuta pre podne, stigao na svet. A kako je sinčića koji je težio čak četiri kilograma, rodila carskim rezom, tamo se oporavljala gotovo nedelju dana te se s bebom pridružila suprugu i malenom Noi koji su ih željno iščekivali kući.

- Evo, upravo su danas stigli kući tako da se Noa konačno može pozabaviti bratom. Još je mali pa ne može ni da razume šta se događa, ali lepo reagovao na bebu, zanima ga, a to je dobro – rekao je Boris za Story.hr, ushićen zbog prinove u porodici, malenog Bona koji je ime dobio po tati.

- Nismo ga nazvali Bono po Bono Voksu, već po inicijalima moga imena – otkrio je dvostruki tata Boris Novković kako su se odlučili da nakon Noe drugom sinu daju ime Bono.

 

makonda-tracker