KAKO VAM SE ČINI?

PUBLIKA ODUŠEVLJENA PROMENOM, PEVAČICA IZGLEDA BAR PETNAEST GODINA MLAĐE: Snežana Đurišić ima novu FRIZURU i stajling!

7

Snežana s godinama izgleda sve bolje i negovanije, a nedavno je progovorila i o skidanju kilograma.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pevačica Snežana Đurišić iznenadila je novom frizurom i stajlingom, a mnogi su odmah prokomentarisali da u ovom izdanju izgeda bar petnaest godina mlađa.

Ovim rečima opisala je promenu.

"Malo promene, čisto jer žena u mojim godinama nema neki izbor kad su menjanja u pitanju nego frizura, šminka i tako" - istakla je pevačica.

1 / 2 Foto: PRINTSCREEN/ TOXIC TV

Pevačica je nedavno iskreno podelila sa publikom sve u vezi sa gubitkom prekomernih kilograma i mnoge motivisala da krenu istim stopama.

"Nedavno sam objasnila svoje ponašanje kada je u pitanju kilaža. Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike, redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmanem koji prijaju koži mojih godina, negujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli" – rekla je Snežana.

makonda-tracker