iznenadila javnost

"MENI NIŠTA NIJE PREVIŠE": Anja Mit priznala o čemu MAŠTA, pa do detalja opisala svoj najveći SAN!

2

Uvek nasmejana glumica Anja Mit danas se na K1 televiziji latila mikrofona i zapevala, a pod miškom je dovela i najslađu moguću pratnju – svoju maltezerku Mašu.

foto: screenshot/k1
foto: screenshot/k1

- Ovo je Maša Mit, moja maltezerka stara tri godine. Mnogo sam želela psa i kupila sam je pre tri godine kada smo snimali seriju „Istine i laži.“ Ja sam bila ubeđena da je ona nova pseća zvezda, novi Sima, kada je sa svega dva i po meseca zakoračila u studio, na snimanje. Ali, sve moje nade i snove razvejali su se kada su mi rekli da uopšte nije talentovana glumica. Igrala je samo u tri epizode – kazala je lepa Anja u emisiji „Kec na jedanaest“.

 

Najavila je i da ćemo uskoro gledati sitkom „Ljubavni zalogaji“ u kojoj igra komunalnu inspektorku.

 

- Gledala sam malo u montaži i mnogo mi se sviđa serija, jedva čekam da počne prikazivanje. Verujem da će se i publici dopasti, jer je serija vesela i jako duhovita – najavila je glumica.

 

Takođe, Bošku i Aleksandri otkrila je svoj najveći san i do detalja ga opisala. Verovali ili ne, Anja sanja o tome da vodi – Evroviziju.

 

- Želja mi je da na velikoj bini glasno izgovorim: Good evening Europe! Da budem u velikoj haljini, sa kristalima, perlama, šljokicama... Meni ništa nije previše. Obožavam tu euforiju – kazala je Anja Mit na televiziji K1.

 

 

makonda-tracker