imala je društvo

PRONAŠLA JE TELEVIZOR U KONTEJNERU I PONELA GA KUĆI Glumica Anja Mit nasmejala je publiku nesvakidašnjom anegdotom!

0

Sa kolegom Dušanom Kaličaninom sve je zabavnije.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumica Anja Mit često publiku nasmeje duhovitim dogodovštinama, najčesće koje se dogode sa kolegom Dušanom Kaličaninom. Ovog puta glumica je iznenadila anegdotom.

 

"Dušan Kaličanin je moj najbolji prijatelj, i moj najluđi prijatelj, i jedan od najiskrenijih prijatelja. I hvala ti Dule što si tu, stvarno. Ma Dušan i ja imamo dogodovštinu kako izađemo iz kuće, ili kako se čujemo na telefon. Počevši od uzimanja televizora ispred kontejnera, koji je on našao"- počela je Anja.

 

"Video je televizor, i reko je "jaoj sele", tako se zovemo sele, "vidi televizor"! Reko Dušane, da taj televizor radi, taj čovek ga ne bi izbacio na ulicu. Kaže "možda je to neki dobri čovek koji ima više novca pa je sebi kupio bolji, pa sada da nekog usreći". I ja nasednem na to! Ja zovem taksi, mi pakujemo tu plazmu u taksi, dolazimo - televizor radi. Tako da, to je osoba od koje treba mnogo naučiti, eto" - kazala je Mitova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Mit (@anjamitofficial)

 

Podsetimo, Anja je donedavno bila u vezi sa Nikolom Konstantinovićem, bivšim dečkom voditeljke Dušice Jakovljević.

 

"Privatni život trpi jako i morate dobro da se organizujete za svoje trenutke što mi nije padalo teško. Međutim, imala sam malo vremena za drage ljude, uz svu dobru organizaciju, jer dan ne traje onoliko koliko mi treba. Na moju sreću, imam divne, tolerantne ljude oko sebe koji razumeju moj posao i ne zameraju mi što nisam sa njima češće i duž" - ispričala je Anja.

 

 

 

makonda-tracker