Demi Mur: Moj ljubavni život je obojen u sivo

0
Povodom londonske premijere crnohumorne komedije Another Happy Day, glumica Demi Mur konačno je progovorila na temu ljudske patnje i nagovestila kroz šta prolazi u odnosu sa osamnaest godina mlađim supružnikom Eštonom Kučerom koji ju je nedavno navodno prevari

Glumica koja je pre neki dan napunila četrdeset devet godina, Demi Mur, uporedila je sličnost lika Pati koju igra u filmu Another Happy Day i sa onim koje postoje u njenoj neposrednoj stvarnosti.

- Možda je i najinteresantnija od svega upravo ta nenamerno nanesena bol i način na koji vas može povrediti neko od članova vaše najbliže porodice, a zatim je tu potreba da vas drugi čuju i saslušaju – opisala je Demi svoju junakinju koja se sveti ljubavnici svog bivšeg muža.

Iako se u svakodnevnom životu još uvek uzdržava da javno priča o tome što ju je njen suprug Ešton Kučer prevario sa dvadesetdvogodišnjom Sarom Lial, zvezdi nije predstavljalo nikakav problem da se udubi u svoje sopstvena osećanja boli i krivice.

- Mi kao ljudska bića smo skloni da, kada budemo povređeni, optužujemo druge i krivicu prebacujemo na drugu stranu. Međutim, kada god krivimo druge, mi uzaludno trošimo sopstvenu moć. Svako ima potrebu da slobodno ispolji svoj bol, ali se u isto vreme javlja osećaj da taj njihov bol niko neće da prihvati. Možda nam je udobno da budemo ili u crnom ili u belom, ili da jesmo ili da nismo, ali istina je da mi svi zapravo sve vreme živimo u sivom – rekla je Murova za koju strani mediji tvrde da u poslednje veoma loše izgleda i da je toliko smršala da sada ima ispod pedeset kilograma.

Međutim da bi pokazala da još uvek nije poklekla i da neće dozvoliti nikome da joj skine osmeh sa lica, glumica je dokazala svojim postom na Twitteru koji je postavila za svoj rođendan.

- Moj rođendan počeo je praskom i nekolicinom baš ozbiljnih ludorija – napisala je Demi koja ni do dana današnjeg ne želi da skine burmu sa svog domalog prsta.

makonda-tracker