tužna priča

GLUMICA SE NIKADA NIJE VRATILA U BEOGRAD: Rialda Kadrić je doživela tragediju, zbog koje je promenila život!

0

Publika je zaprepašćena vešću da je čuvena Marije preminula.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Glumica Rialda Kadrić Šebek preminula je iznenada u 57. godini. Bivša jugoslovenska glumica rođena je 14. juna 1963. godine u Beogradu.

 

Od polovine 80-ih godina 20. veka živela je i radila kao psihoterapeut u Londonu.

Glumica je jednom prilikom ispričala zašto se nikad više iz Londona nije vratila u Beograd.

 

Ona je Beograd napustila davne 1986. godine i skoro tri decenije nije se vratila u rodni Beograd. Njoj je majka iznenada preminula tokom rata koji je zadesio Jugoslaviju.

 

"Jako sam bila vezana za svoju majku, a pošto nje više nije bilo, a rat i u bivšoj Jugoslaviji širio se celom zemljom, rešila sam da se vratim u London i tamo počnem neki novi život" - rekla je Rialda, koja ni nakon svih ovih godina nije prebolela majčinu smrt.

 

Rialda Kadrić
foto: printscreen prva tv

Popularnost je stekla sa samo 14 godina glumeći u serijalu „Lude godine“. Mariju Todorović, kasnije Pavlović je igrala ukupno osam puta. Odigrala je još nekoliko manjih uloga, a od početka 90-ih godina ne bavi se glumom. U Velikoj Britaniji je prvo radila kao novinarka i reporterka, a potom se specijalizovala za psihoanalizu.

 

Pohađala je Osnovnu školu „Isidora Sekulić“, te bila član Dramske sekcije Radio Beograda. Imala je samo 13 godina kada je snimila svoj prvi film. Po završetku gimnazije, a pre upisa na fakultet mesec dana je provela u Parizu. Za tako kratko vreme je zavolela francusku prestonicu i verovala je da će se tamo ponovo vratiti.

 

 

 

makonda-tracker