icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

tužna je zbog vesti

"PITALA SAM JE KAKO SI USPELA OVAKO LEPO DA VASPITAŠ SINA?" Eva Ras se prisetila dirljivih trenutaka sa Mirom Furlan!

Podeli:

Glumica nikada neće zaboraviti zajedničke momente, naročito one sa Mirinim sinom Markom.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Glumica Eva Ras ostala je zatečena vešču je njena koleginica Mira Furlan preminula, te se odmah oglasila i ispričala zajedničke momente kojih se seća.

 

"Nisam znala da je bolovala. Pamtiću je po tome što je nakon izgnanstva došla u Beograd sa sinom Markom, koji je tada možda imao tri godine. Rada Đuričin je oslobodila svoju kuću da Mira može sve nas koje voli odjednom da primi, jer je bila tu samo dva dana. Onda je mali Marko fascinirao jer je svakog grlio i ljubio, svakom je sedeo u krilu. Tada sam pitala Miru: „Kako si ovako lepo uspela da vaspitaš sina?”, a ona mi je rekla da je to zato što svi pričamo na srpskom jeziku. Oni su u kući pričali na srpskom, međutim, niko u Americi nije pričao našim jezikom i zbog toga nas je Marko sve primio kao deo njegove porodice. Sa Mirom sam se sprijateljila tokom trogodišnjeg snimanja „Oca na službenom putu” i od tad sam je zavolela kao sestru. Ja sam mislila da ćete nju da zovete kada ja umrem, ali nažalost, ovako je ispalo" - rekla je tužno Eva.

 

U poslednje vreme Eva nije imala kontakt sa Mirom, ali kaže da je jako pogodila njena poslednja objava na društvenim mrežama:

 

Mira Furlan
foto: Dragana Udovičić

"Gledam u zvezde. Vedra je noć i Mlečni put se čini tako blizu. Tamo idem uskoro. “Svi smo mi materija iz zvezda”, odjednom se setim reči Delin iz Džoovog scenarija. Nije to tako loše. Ne plašim se. U međuvremenu, dopustite da sklopim oči i osetim lepotu oko mene. I da udahnem, ispod tamnog neba punog zvezda. Udahnem. Izdahnem. To je sve" - stoji na poslednjem tvitu Mire Furlan.