KAO MAJKA ĆERKI

"BOŽE, POMOZI OVAJ DECI": Neda Ukraden se obratila glumici Mileni Radulović, a njene reči će se pamtiti! (FOTO)

1

Pevačica je veoma uznemirena zbog ovog saznanja i apelovala je na sve roditelje.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Poznata pevačica Neda Ukraden nije ostala nema na strašnu vest da je čuveni profesor glume Mika Aleksić zlostavljao učenice, te se javno obratila glumici Mileni Radulović, koja ga je i optužila za nedozovljene radnje.

 

"Draga Milena, obraćam ti se kao žena ženi, ali i kao majka kćerci, jer bi mi to mogla biti! Kao žena kažem ti bravo! Bravo za to što si ovim hrabrim javnim iznošenjem grozota koje su se tebi i ko zna kojim sve devojčicama, dečacima dešavale, oslobodila svoju dušu i pustila da taj strasni teret polako odlazi iz tebe. A sada vidiš i to koliko nisi sama. Bravo zbog svih nesretnih, prestrašenih osoba koje trpe nasilje jer ih je sramota da prstom pokažu na uglednu osobu koja ih pre svega psihički zlostavlja, a koje si ti sada ohrabrila da o tome javno progovore!", započela je Neda pa dodala:

 

"Bravo za to što su ovim tvojim hrabrim činom pale maske “kreativnih” psihopata, koji su studiranje, pogotovu lepih umetnosti, i ko zna čega još, pretvorili u najružniju noćnu moru, doživotnu traumu mnogim mladim ljudima! Bravo jer si skrenula paznju na licemjeran odnos u drustvu prema djevojkama koje svoje breme straha, patnje i nesrece ne smiju da iznesu jer ce biti zigosane! Bravo jer si sprecila da se zlo dalje širi i zaražava neke nove žrtve! A kao majka pitam se a pitam i roditelje", rekla je ona pa upitala:

 

Milena Radulović
foto: Nemanja Nikolić

"Da li je moguce da niste videli u očima svoje dece suze, patnju, nesreću, očaj, strah, poniženje, bespomoćnost posle časova sa nekim koga plaćate a on uništava radost, samopouzdanje i normalam psihički razvoj vašeg deteta????!!!! Da li je zelja da vam dete bude glumica , glumac jača od poimanja o tome šta sve proživljavaju, šta se stvarno dešavalo na tim horor treninzima, primernijim kakvoj Legiji stranaca, nego učenju dramskih umetnosti?!! I najzad, sad sam shvatila zašto je žena u našim filmovima uglavnom( čast izuzecima) tretirana ili kao jadnica- ružna, glupa i nesrećna domaćica koja radja decu a koju muš vara, tuče i zlostavlja ili kao kurva koju baja puni lovom, šamarima , prahom!!! Zato jer ga pišu i režiraju razne kreativne psihopate!!! Bože, pomozi ovoj deci", napislala je Neda.

 

1 / 3 Foto: Printscreen

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker