u stanju šoka je

"RAZUMEM LJUDE KOJI NE MOGU DA ARTIKULIŠU REAKCIJE POVODOM OVOG SLUČAJA": Nenadović dao podršku mladim koleginicama!

1

Nenad Nenadović je imao priliku da čuje da je u školi Mike Aleksića postavljen strog režim, ali se na tome sve završavalo.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Poznati glumac Nenad Nenadović koji ima školu glume kazao je danas na televiziji K1 da se dešavalo da u njegovu školu pređu polaznici glumačke škole Miroslava Mike Aleksića.

 

"Dolazila su mi deca koja su govorila da je strog i da je za njih to bilo neizdrživo. Ali, to je bilo to. Svi su isticali strogoću. Divim se mladim koleginicama koje su izašle u javnost, jer su pokazale veliku hrabrost, veću nego što su mnogi ljudi kadri da iskažu. Čak razumem i ljude koji ne mogu da artikulišu svoje reakcije i komentare povodom ovog slučaja, jer smo svi u šoku" – kazao je Nenadović u emisiji „Kec na jedanaest.“

 

Kako je istakao, u njegovoj školi glume razgovor sa roditeljima je – najvažniji.

 

"Nama je to najvažnije, jer je osnovni cilj da deca koja pohađaju našu školu budu dobri ljudi. Ne moraju se baviti glumom. Naš moto je da nikada ne radimo drugima ono što ne bi želeli da se nama dogodi. Nadam se da će ovaj slučaj doprineti i tome da svi budemo obazriviji, roditelji verujem da hoće. Osluškujte svoju decu, pitajte ih, slušajte" – kazao je Nenadović Aleksandri i Bošku.

 

ll4
foto: Printscreen

Nenadović je govorio i o velikom uspehu serije „Igra sudbine“ kojoj se, kako kaže, uskoro bliži kraj.

 

"Znali smo da smo napravili jednu lepu, porodičnu seriju, i da će se ljudima dopasti, ali ovoliku gledanost zaista niko nije očekivao. Uskoro ćemo se približiti kraju, jer svaka serija jednom mora da se završi. Meni je bilo mnogo slatko da igram u ovoj seriji, jer je glumcima uvek zanimljivo da igraju negativce. Svidelo mi se. Nisam čitao nikada komentare na moj lik, mada se, priznajem, izvinjavam starijim komšinicima koje srećem i koje me neretko pitaju zašto sam toliko loš (smeh). Nije mi fokus na reakcijama već na promišljanju, na tome da razumem zašto moj lik pravi sve te smicalice, koji su to njegovi motivi" – rekao je poznati glumac.

 

 

makonda-tracker