prijatelj kraljevske porodice

SRCE MU JE SLOMLJENO: Dugogodišnji prijatelj princa Harija ODAO detalje koje javnost do sada NIJE ZNALA

0

Prijatelj princa Harija, novinar Tom Bredbi, izjavio je za britanske medije da je Hariju slomljeno srce zbog loših odnosa sa kraljevskom porodicom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

On je odao detalje Harijeve privatnosti, počev od toga da je protekla godina za Harija bila veoma bolna i da je povređen, ali, sa druge strane, srećan pored Megan u Americi.

 

Tom i Hari znaju se još od dana kad je princ bio tinejdžer, a snimao je dokumentarac kada su Hari i Megan putovali Afrikom 2019. godine. Sve ovo pričao je u emisiji Alana Tičmarša, pa dodao da Hariju stari život ne nedostaje, ali da je sve vreme na iskušenjima.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

"Mislim da im je sada bolje. Mnogo toga se dogodilo u poslednjih godinu dana i o tome ne mogu i ne želim da razgovara, ali toliko toga neistinitog je izrečeno. Rekao bih da su sada zadovoljni, da rade na nekim uzbudljivim projektima. Hari je skrhan zbog cele situacije sa porodicom. Ne treba vam posebno znanje da biste to zaključili, jednostavno je tako.

 

Situacija nije idealna u toj porodici. Svima je bila teška godina. Ne bih rekao da su nesrećni. Prilično su srećni i bore se sa svojim položajem", kazao je Bredbi.

 

Novinar je blizak i sa Vilijamom, a on je prvi koji je uradio intervju sa Kejt i njim nakon što su se verili 2010. godine, a bio je gost i na njihovoj svadbi.

 

 

 

makonda-tracker