podrška stiže sa svih strana

"SPASLA SI BAR JOŠ JEDNU DEVOJKU PAKLA": Estrada stala uz Milenu Radulović nako što je javno progovorila o SILOVANJU

2

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Miroslava Aleksića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković, Vlada Sporčić
foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković, Vlada Sporčić

Glumica Milena Radulović ispričala je da je Aleksić dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta. Podršku su Mileni pružile brojne kolege, ali i poznate ličnosti sa srpske estrade, koje su zgrožene onim što se desilo.


Ana Bekuta, Katarina Živković, Katarina Grujić, Sloba Radanović, Milica Todorović, Milica Pavlović i druge javne ličnosti preko društvenih mreža uputile su podršku glumici, ali i drugim žrtvama Mike Aleksića.

 

Ana Bekuta
foto: printscreen/k1

"Juče se dogodila velika stvar za Srbiju i naše društvo - Milena je progovorila. Mnogo je Milena u svim sferama društva, u školama, institucijama, kompanijama. Žene uglavnom ćute jer znaju da će ispasti krive što su obukle suknju ili što nisu odmah progovorile, a deca ćute jer misle da su saučesnici u tim monstruoznim činovima. Milena hvala ti što si progovorila. Spasila si barem još jednu devojku pakla koji si prošla. Devojke, niste same. Niste krive", napisala je Ana Bekuta, a njenu poruku podelila je Milica Todorović i dodala:

 

"Bravo, hrabra devojko!"

 

Katarina Grujić
foto: Nemanja Nikolić


"Podrška devojkama", napisali su Sloba Radanović i Katarina Grujić na svojim Instagram profilima.


Ana Sević takođe je Mileninu ispovest podelila na društvenim mrežama, ali i njen kolega Nikola Rokvić koji je napisao:

 

"Podrška za Milenu Radulović kao i za sve devojke koje su prošle ili prolaze kroz ovaj užas."

 

Ana Sević
foto: printscreen Magazin In


"Da su te devojčice koje se bave glumom i završavaju glumu izložene takvim ljudima jeste istina. Bio sam prisutan više puta kada su dobile takav poziv da dođi na "kasting", od strane polupijanih kolega i pijanih džukela koji nikad ne bi opastili da nisu to sto jesu", oštro je prokomentarisao Dragan Marinković Maca za "Premijeru".

 

Dragan Marinković Maca
foto: Damir Dervišagić

"U velikom broju slučajeva predatori nesmetano vode svoje heterose*sualne živote, a pedofilija je za njih sport. I njih zanimaju deca, ne samo devojčice - nego deca. Oni se hrane dečjim strahom, nevinošću, nesnađenošću zato i idu za njima", piše na fotografiji koju je Marija Kilibarda objavila na Instagramu.

 

"Ne, mi nismo krive", napisala je Sanja Vučić iz grupe "Hurricane" na Instagramu i stavila oznaku - podrška.

 

"Svaka čast svakoj ženi koja je progovorila. Svako ko kaže drugačije je monstrum. Hvala im", napisala je Ana Mihajlovski.


 

 

makonda-tracker