nije se nadala

POLUSESTRA SAMANTA OTKRIVA SVE TAJNE O PORODICI: Njeni memoari uskoro izlaze, a Megan kipti od BESA! (FOTO)

2

Marklova ne želi da se nikakva intima iznosi u javnost.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Samanta Markl (56), polusestra Megan Markl (39), završila je svoje bombastične memoare "Dnevnik nasrtljive princezine sestre, prvi deo", koji će ovih dana biti pušten u prodaju u Americi.

 

Da će u potpunosti razotkriti sestru, ali i britansku kraljevsku porodicu, Samanta je već nekoliko puta najavljivala, a pisanje memoara koje će otkriti mnoge javnosti nepoznate detalje, započela je pre četiri godine.


Kako tvrde izvori bliski vojvotkinji od Saseksa, ona s nelagodom čeka izlazak memoara Samante markl koja već godinama u intervjuima vređa svoju polusestru.

 

Megan je navodno i te kako uznemirena, što je i opravdano, ali, s druge strane nema nameru da javnosti pokaže da joj to sve smeta.

 

Knjiga je najavljena vrlo intrigantnim opisom:

 

kk
foto: Profimedia

"Stvari nisu uvek onakve kakvima se čine u svetu u kom društvene etikete definišu ko smo, kako živimo i kako vidimo jedni druge".

 

Osim toga, kažu, sama autorka našla se 'uhvaćena u medijskom haosu nakon što je otkrila skrivene tajne o svojoj porodici.


Megan je još ranije govorila da je sve što Samanta tvrdi apsurdno.

, Samanta i Megan poslednji put su se videle 2008. godine. Da namerava da napiše knjigu, Samanta je otkrila Megan 2016. godine, kada je veza vojvotkinji od Saseksa sa princom Harijem postala javna.

 

 

 

makonda-tracker