PREMIJERNO

„Tajne vinove loze“ svakog radnog dana na Superstar TV-U: Trejler za srpsku TV sagu o intrigama vinarskih porodica!

1

Ova izuzetna storija šalje poruku da nema porodice bez tajne, ali i da su u vinu, pored istine, zanos i ljubav.

foto: Promo
foto: Promo

Veličanstvena televizijska saga „Tajne vinove loze“ od ponedeljka, 18. januara u 21 čas, premijerno na Superstar TV donosi priču o isprepletanim sudbinama i dramatičnoj borbi dve vinarske porodice, sa severa i istoka Srbije.

 

kk
foto: Promo

Porodična drama u produkciji Telekoma Srbija i Metro productions, ponovo je na malim ekranima spojila omiljeni glumački i bračni par, Slobodu Mićalović i Vojina Ćetkovića, a zvaničan trejler za seriju nagoveštava intimnu priču o vinu, ljubavi, tajnama iz prošlosti, novcu, prevarama i životnim načelima.

 

kk
foto: Promo

Nastala prema motivima spisateljice Mirjane Bobić Mojsilović, serija „Tajne vinove loze“ upoznaće nas sa porodicom bogatog tajkuna Vuka Tomovića sa Palića i Verom Smiljanić, samohranom majkom dvojice sinova iz Negotinske krajine, čiji životi neobičnim spletom okolnosti postaju duboko povezani. Ova izuzetna storija šalje poruku da nema porodice bez tajne, ali i da su u vinu, pored istine, zanos i ljubav.

 

kk
foto: Promo

Serija „Tajne vinove loze“ emitovaće se premijerno svakog radnog dana od 21 čas na kanalu Superstar koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

 

kk
foto: Promo

 

 

makonda-tracker