možete li da ga zamislite?

PRINC HARI VIŠE NE IZGLEDA OVAKO?! Glumac koji živi u komšiluku ispričao da ga je sreo u NEOČEKIVANOM izdanju

0

Poznati glumac koji stanuje u blizini Megan Markl i princa Harija ispričao je da je njegov slavni komšija drastično promenio stil

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proslavljeni glumac Rob Lou (56) u ponedeljak je bio gost emisije The Late Late Show Džejmsa Kordena i, između ostalog, osvrnuo se na svoj slavni komšiluk.


Kako je on objasnio, čini se da se Hari prilično opustio i trudi se da se prilagodi losanđeleskom stilu života.


Upravo sam naišao na tvog sunarodnika, englesko blago princa Harija na semaforu, pre deset minuta — rekao je Lou voditelju.

 

On je istakao da možda ima ekskluzivu u vezi s vojvodom od Saseksa.


Bilo je vrlo, vrlo kratko, nemojte doslovce da me citirate, ali izgledalo je kao da ima konjski repić — rekao je glumac. — Meni je delovalo kao mu je kosa dosta porasla i da ju je zalizao u nešto za šta verujem da je konjski repić.


Korden je izrazio sumnju u Robove tvrdnje i insistirao na tome da je glumac pomešao nekog drugog komšiju s princem Harijem, na šta je Lou odgovorio da je pratio automobil tog muškarca da vidi u koju će kuću ući kako bi bio siguran da je to baš engleski princ.

 

Vojvoda od Saseksa je poslednji put viđen početkom decembra, kada je imao uobičajenu kratku frizuru.

 

1 / 13 Foto: Profimedia


Otkad su zvanično stanovnici Kalifornije, Megan Markl i princ Hari stanuju u skupocenoj vili u Montekitu vrednoj 14,5 miliona dolara, a pored Roba Loua među njihovim slavnim susedima su i Opra, Elen Dedženers, Džordž Kluni i brojne druge zvezde.


 

makonda-tracker