sve se promenilo

"KAO DETE NISAM SLAVILA BOŽIĆ, JER U NAŠOJ KUĆI NIJE BIO OBIČAJ": Snežana Đurišić na ovaj način opisuje praznike i dom

4

Pevačica je nakon udaje to promenila, a bogata trpeza i deca su uvek tu.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica Snežana Đurišić osvrnula se na proteklu godinu, koja nas je naučila strpljenju i borbi, a ovako ju je ona opisala.

 

"Ova godina vas je naučila, a nas je vratila na ono što smo zaboravili, a zaboravili smo sami na sebe, na neke uobičajne stvari, koje smo sklonili sa strane jer su nas poslovi odveli u neku drugu stranu" - rekla je pevačica.

 

Snežana je otkrila ponešto i o odnosu sa izabranikom Vanjom Miloševićem.

 

"Naš odnos je potpuno jednostavan, srećna sam što mi se desila ljubav sa čovekom koji je slobodan, ja sam slobodna, nikog ne povređujemo svojom vezom. Srećni smo i to je sve što mogu da kažem. Nismo se posvađali ni razišli kako se pisalo. Nismo imali nikakvih problema. Ja pripadam ljudima kojima je vrlo jasno kojim poslom se ja bavim, meni je vrlo jasan moj posao, jasno mi je da sam javan čovek, i Vanja je takođe javno lice, često se pojavljuje na televiziji. "

 

Snežana Đurišić
foto: Instagram Printscreen

Kasnije se prisetila i kako su praznici izgledali u njenom domu, kada je bila mala.

 

"Ja kao dete nisam imala priliku da uživam u proslavi Božića, jer se u našoj kući to nije slavilo, jer je tata bio vojno lice. Kada sam se udala, od tada pa do danas slavim i Božić i Uskrs i to su dva najradosnija praznika, uživam u njima. Poenta je da se okupi porodica. Postoji česnica, znaju se svi običaji, to sve poštujemo. Ali meni malo smeta što se svi običaji vezuju za hranu, šta je na trpezi, šta ste spremali, uvek se sprema ono što ukućani vole da jedu, nebitno je koji je praznik. Tako je i u mom domu. Pored česnice i onoga što je obeležje tog praznika, nalazi se ono što moji ukućani vole da jedu. Dugo godina je kao polažajnik dolazila moja kumica Jovana, a sada su to moji unuci, pa ko dođe prvi, tu su pokloni i sve što ide" - otkrila je pevačica u emisiji "Premijera".

 

 

 

makonda-tracker