NJENA POLUSESTRA JE OSTVARILA OBEĆANJE

NAZVALA JU JE VOJVOTKINJOM GLUPOSTI, PRETILA DA ĆE OTKRITI SVE: Napokon se dogodilo ono čega se Megan Markl DUGO BOJALA

2

56-godišnja Samanta Markl, polusestra Megan Markl, završila je svoje memoare u kojima je, kako se navodi, otkrivala porodične tajne.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako piše Daily Mail, knjiga nosi naziv "The Diary of Princess Pushy's Sister Part 1" ("Dnevnik nasrtljive princezine sestre, prvi deo"). Ovih dana će biti puštena u prodaju u Americi.

 

Još pre nekoliko godina, Samanta je najavila svoje memoare, a navodi se da je na preko 300 stranica otkrivala tajne porodice Markl, sve o njihovim razrušenim odnosima, ali i odnosima ukraljevskoj porodici.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Megan je još ranije govorila da je sve što Samanta tvrdi ― apsurdno. Ipak, mnogi s nestrpljenjem čekaju Samantine memoare. Knjiga je najavljena vrlo intrigantnim opisom:

 

 

"Stvari nisu uvek onakve kakvima se čine u svetu u kom društvene etikete definišu ko smo, kako živimo i kako vidimo jedni druge".

 

Kako pišu strani mediji, Samanta i Megan poslednji put su se videle 20008. godine. Samanta već godinama govori uvredljivo o Megan u intervjuima. Navela je, između ostalog, površnom osobom koja samo želi da se uspne što više na društvenoj lestvici, da nema nimalo ljudskosti u sebi, a nazvala ju je i "vojvotkinjom gluposti".

 

Prošle godine su mediji naveli da je Megan plakala kad je saznala da njena sestra piše knjigu.

 

 

makonda-tracker