bori se kao lavica

"MNOGO JE LAKŠE KAD IMATE PRAVOG MUŠKARCA PORED SEBE": Milica Dabović iskreno govori o sinu Stefanu i bivšem partneru!

3

Ističe da je konačno srećna i ispunjena svojim životom.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Milica Dabović nikada nije krila dešavanja u privatnom životu, već je veoma hrabro iznosila detelje o sukobu sa bivšim partnerima, a sada govori o čoveku sa kojim je dobila naslednika Stefana.

 

"Srećna sam i ispunjena osoba. Vreme s njim mi je proletelo. Do tada sam bila sama, išla napred, terala po svom. Mnogo je lakše kad imate pravog muškarca pored sebe. Muškarca mog života, Stefana, dobila sam njegovim rođenjem. Ljubav prema njemu ne mogu da opišem rečima - rekla je, pa dodala koliko joj je bilo teško što je sama podizala dete, dok je njegov otac tu bio "samo u naletima".

 

Milica Dabović
foto: Nemanja Nikolić

 

"Bilo je preteško sama odgajati dete. Njegov otac nije s nama jako dugo, hvala Bogu na tome. On se odrekao sina na sve moguće načine. Ne zameram mu, lakše mi je sutra da objasnim sinu šta je njegov otac uradio. Sigurna sam da Stefana neće interesovati takav roditelj. Činjenica je da se on pojavljivao nekoliko puta, u naletima, samo da bi uzeo šta mu je bilo potrebno. Žao mi je što je on ušao u moj život samo da bi me pokrao. Ne mogu da se pomirim s time da sam za oca svog deteta izabrala čoveka koji ima dijagnozu iz psihijatrijske ustanove u Beogradu. Žao mi je što sam od svih ljudi izabrala njega. On je daleka prošlost, a moj sin i ja živimo u miru. Kao i svaka majka, borim se za svoje dete."

 

Milica je otkrila da li je i dalje u kontaktu sa ocem deteta.

 

"Nestao je pre dve godine i ne interesuje ga sin. Sad mi je drago zbog toga. Pet dana pred porođaj nisam znala njegovo pravo ime i prezime. Samim tim, nije bilo ni pitanje da se otac upiše u rodni list. Nadam se samo da on vodi računa bar o prvom detetu."

 

 

 

makonda-tracker