bori se

VELIKI JE HEDONISTA I UŽIVA U HRANI: Đurišićeva je uspela da povrati vitku liniju, a jedan POROK je i dalje prisutan!

0

Neretko sebi dopusti da ne bude na režimu ishrane, ali u većini slučajeva se hrani zdravo.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pevačica Snežana Đurišić ne krije da često kuburi sa viškom kilograma, ali kada zaista odluči uvek postigne dobre rezultate, što je i dokazala kada je izgubila čak dvadeset kilograma.

 

"Nedavno sam objasnila svoje ponašanje kada je u pitanju kilaža. Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike, redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmanem koji prijaju koži mojih godina, negujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli" – govori kroz osmeh pevačica koja nema pomoć nutricioniste.

 

"Nemam pomoć, sama sam sebi nutricionista, mada sam ranije koristila usluge nutricioniste. Svesna sam da ne treba da imam slatkiše i testa u svojoj ishrani, koje inače obozavam, pa kada se usudim da to sebi dozvolim, trudim se da to budu male količine" – govori Snežana koja je ranijih godina konzumirala cigarete, ali se te loše navike oslobodila.

 

Snežana Đurišić
foto: Damir Dervišagić

"Ranije sam konzumirala nikotin, ali već 12 godina sam oslobođena te loše navike. A ako se slatkiši broje u porok, onda imam jedan" – izjavljuje Đurišićeva koja ne krije da posećuje komzetičke tretmane.

 

Snežana ne krije da njena profesija poput noćnog pevanja, nikotina, dima, zagušljivih prostorija, utiče na sveopšte zdravlje kože.

 

"Naravno da utiče, ali imam svest o tome od mladosti, jer sam veoma rano počela da se bavim pevanjem. Nega mi je važna i nešto što mi prija i fokusirano delujem da smanjim sve negativne uticaje tog tipa" – kaže ona.

Pevačica je otvoren stav imala i prema estetskim intervencijama. Smatra da je to sve stvar ličnog izbora.

 

"Smatram da je to stvar ličnog izbora i kulture. Svakako da ako postoji nešto što neko smatra estetskim problemom i odluči se da se obrati profesionalcima u svrhu oplemenjivanja svog života, podizanja samopouzdanja i ličnog zadovoljstva, dok se prvo i prvenstveno štiti fizičko i menatlno zdravlje te osobe, apsolutno podržavam. Estetsku hirurgiju u svrhu dostizanja fabrikovanih ideala, monetizovanja svog lica i tela bez ikakvog ličnog truda, napora, talenta ili učenja, ne smatram nečim što bih mogla podržati" – govori Snežana.

 

 

 

 

 

makonda-tracker