„TO MI JE BILA NEOSTVARENA ŽELJA“

OTKAZANO MU JE 90 NASTUPA! Sloba Radanović uskoro će se okušati u NOVOM POSLU, o kom je oduvek maštao

0

Popularnom pevaču protekli period nije bio najsrećniji u životu — izgubio je oca, a potom je počela pandemija zbog koje mu je do sad otkazano 90 nastupa. Ipak, budućnost nosi neke lepše trenutke...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Sloba Radanović ne krije da je 2020. godina za njega bila izuzetno turbulentna, naročito jer je započela smrću njegovog oca Dušana, što je pevaču bio težak udarac

 

Teško je kad izgubiš roditelja. On je bio moja snaga, oslonac. Sve mislim, proći će, a sve mi više nedostaje. Pre nekoliko dana je bila slava Sveti Nikola, to mi je prva slava bez oca. Kao da nije moja slava. Bio sam jako depresivan, smoren — iskren je bio.

 

Njegova majka Draginja takođe je teškog zdravstvenog stanja, te je pevač spomenuo i kako je ona sada, pa otkrio nešto više o njenom odnosu s budućom snajkom Jelenom Đuričanin.

 

 Hvala bogu, drži se. Jelena i ja je svakodnevno obilazimo. Ima zdravstvenih problema i čekamo da sve prođe kako bi je operisali. Odlično se njih dve slažu. To mi mnogo znači jer kad ja nisam tu, mogu da se oslonim na Jelenu da će sve biti u najboljem redu — objasnio je za Stars.

 

Slobina verenica već ima dvopjicu sinova, s kojima se on odlično slaže, a na pitanje da li će se ostvariti u ulozi roditelja, Radanović je bio iskren.

 

Samo da prođe korona, i to će se, ako bog da, dogoditi. Čim dovedemo svoje živote u red, i to će se desiti — otkrio je pevač koji je nedavno najavio i venčanje.

 

1 / 17 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Kada je reč o koroni, najaktuelnija tema među pevačima je masovno otkazivanje nastupa, ali i novogodišnjih proslava. S time se i on suočio, pa ovom prilikom otkrio i da mu je u ovoj godini otkazano čak 90 tezgi, ali uprkos tome ponude ne prestaju.

 

 Jeste, ljudi zakazuju jer se nadaju da će sve proći. Od marta do sada mi je otkazano 90 nastupa. Ne mogu da kukam jer smo svi u istom problemu. I ja sam u debelom minusu, ali sve nas je zadesila ista situacija. Zasad ne želim da pravim planove zbog svega što nas je zadesilo — istakao je, pa dodao da će se ostvariti i u ulozi glumca.

 

 Dobio sam poziv od Alekse, sina Đorđa Balaševića da odigram ulogu u njegovom projektu. Objasnio mi je o čemu se radi, da je uloga zapažena, a ne neka sporedna. U projektu će biti legende našeg glumišta. Još uvek nisam pročitao scenario, ali eto to mi je bila neostvarena želja. Za mesec dana ću imati sve detalje — zaključio je Radanović.

 

 

 

makonda-tracker