da li ste znali?

"MUŠKARCI, BUDITE PODRŠKA SVOJOJ ŽENI": Goca Tržan iskreno o vantelesnoj oplodnji i savetima za parove, koji žele isto!

1

Tokom pandemije poželela je da pokuša još jednom.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Pevačica Goca Tržan nekoliko godina se bori za potomstvo sa suprugom Rašom Novakovićem, a tokom pandemije rešila je da ode na još jednu vantelesnu oplodnju, a o tome je progovorila u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji.

 

"Nisam se bojala, zato što su protokoli izuzetno strogi, na kliniku nije mogao da uđe niko osim trudnica sa maskama. Teško padne kad radiš stimulacije, što otičeš, što te hormoni čine nadutom, nisam imala psihičkih problema, ali ti najteže padne kad shvatiš da se ništa nije zakačilo."

 

"S obzirom na to da ogroman broj mladih parova ima problem, mislim da je dobro da se država pozabavi time, ako želi da poboljša natalitet. A imala je i važnu poruku za sve parove."

 

Goca Tržan
foto: Instagram

"Svim parovima bih poručila da se smeju što više, da vode ljubav što više, da uživaju jedno u drugom. Ja znam da je teško i znam koliko očekivanja imate i da je stresno, ali probajte da se nasmejete, svakako će biti ono što biti mora. Da li se vi nervirali ili ne. Trudite se da se ne udaljavate od svog partnera, budite podrška jedno drugome. Muškarci, budite podrška svojim ženama. Podržite svoje žene. A na kraju krajeva, ako ne ide nikako, ako ništa ne pomaže, usvojite dete. Mislim da bi država i time trebalo da se pozabavi."

 

 

 

 

 

makonda-tracker