nekad i sad

BILA JE JEDNA OD NAJPOPULANIJIH VODITELJKI KRAJEM 90-IH: Šarmantna Tamara se povukla iz javnosti, a evo gde je DANAS

0

Tamara Raonić je bila jedna od najpopularnijih voditeljki na malim ekranima.

foto: You Tube Printscreen
foto: You Tube Printscreen


Nekadašnja stjuardesa, pa dugogodišnja voditeljka emisije “Grand show” Tamara Raonić danas je daleko od svetla javnosti. Ona se u jeku popularnosti povukla sa malih ekrana i posvetila porodici.


Sa 18 godina, bez diplome zavšene srednje škole, prijavila se na konkurs za stjuardese i dobila posao. Dve godine se bavila ovim zanimanjem, a onda je zbog političkih dešavanja u tadašnjoj Jugoslaviji dala otkaz. Usledila je audicija za voditelje na Trećem kanalu.

 

Posle nekoliko eliminacionih krugova, dobila je posao, a njena prva emisija bila je “Svetlosti velegrada”, koju je radila sa rediteljem Stankom Crnobrnjom. Usledile su emisije „Uvek nedeljom” i „Pozdrav iz Beograda”.

Saša Popović prepoznao je potencijal ove brinete i ponudio joj da vodi “Grand Show”, gde je i počela da radi po povratku sa porodiljskog bolovanja 1998. god. Tu je bila osam godina. U jednom trenutku, Tamara je odlučila da napusti javnu scenu i posveti se porodici.

 

Tamara Raonić sada uživa u vremenu koje provodi sa svojim suprugom Predragom, sinom Milošem i ćerkom Anjom. Danas, kako je rekla, ne gleda televiziju tako često, a period rada na malim ekranima joj je ostao u lepom sećanju.


 

 

makonda-tracker