bori se

"PADAM U DEPRESIJU ZBOG ČITAVE SITUACIJE, LOŠE SAM": Natalija Trik fx rekla sve što joj je na srcu, a pomoć nije dobila!

3

Pevačici najteže pada to što mesecima ne radi i ko zna kada se će se situacija promeniti.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Natalija Ibraimov, članica grupe" Trik fx" pre nekoliko meseci preležala je sa suprugom Sanijem virus korona, a sada često čebe uhvati u lerargičnom stanju, sve zbog nedostatka posla i dosade.

 

"Fizički smo okej, ali što se tiče psihe ja sam iskreno malo lošije, padam u depresiju zbog cele situacije. Dosta ljudi, mojih prijatelja je izgubilo život, ali i zbog toga što ne radimo jer ovo postaje mučno i predugo traje. Jedva čekam da se sve završi ovo, da ljudi ostanu normalni i zdravi i što se tiče fizičkog zdravlja, ali i psihičkog jer ko zna šta će biti posle ovoga" - kaže Natalija.

 

Estradni umetnici se već mesecima žale zbog loše finansijske situacije, jer im je onemogućeno da nastupaju, što je većini primarni i i jedini posao.

 

 

"Malo i neke kolege preteruju, kad pominju ne znam ni ja neke milione i kakve pare. Mi živimo od tog posla, od nastupa, a eto već devet meseci nema posla, kriza je i zbog novca iskreno. Ja se ne razbacujem nešto, ne kupujem skupe stvari i neki preterani luksuz, iskreno samo plaćam račune i trošim na hranu i za to je potrebno dosta para. Svi drugi rade, samo mi pevači ne, finansijska situacija nije nimalo naivna. Iznervirale su me i te priče oko para iz šteka, ja iskrena da budem nisam imala taj štek" - kaže pevačica i dodaje da ona ne prirpada grupi pevača koja je nedavno dobila novčanu pomoć od države:

 

"Ta pomoć od 90.000 dina, ja to nisam dobila i mnoge moje kolege nisu dobile, možda je samo nekolicina, njih desetak dobilo te pare. Ali i taj novac ne može da nadomesti to što ne radimo već toliko meseci."

 

 

 

makonda-tracker