astro prognoze

HOROSKOP ZA VLADAVINU JARCA: Proverite šta očekuje VAŠ ZNAK u ovom ključnom periodu (do 23. januara)

0

Mesečni horoskop za boravak Sunca u znaku Jarca do 23. januara! Saznajte šta vam donosi vladavina Jarca!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Posao

Pred vama je dobar period za poslovne, ali i lične odnose. Stižu nove dugoročne obaveze, ali vas one neće previše opteretiti. Ukoliko budete u poziciji da odlučujete o svom poslovanju, neka vaša razmišljanja idu u smeru udruživanja s ljudima koji su kapitalom na sličnom nivou kao i vi. Već od sledećeg meseca situacija se može bitno promeniti, pa je savet da požurite i iskoristite pozitivne trenutke koje vam zvezde u narednim nedeljama najavljuju.

Odličan period za posao, porodicu i ljubav.

 

Ljubav

U centru ste pažnje. Ukoliko ste u vezi ili imate porodicu, na neki način se osećate prozvanim da napravite važan korak koji bi bitno promenio raspored snaga u vašem emotivnom sistemu. Ukoliko niste u vezi, na vama je odluka hoćete li preuzeti inicijativu i otpočeti komunikaciju s osobom koja vas baš i ne privlači strastveno, ali koja je, po svim drugim osnovama, dobra prilika za kvalitetan odnos i ozbiljnu vezu.

 

Zdravlje

Sklonost povredama.

 

BIK

 

Posao

Za vas je ovaj period izuzetno naporan. Strah od neuspeha maskirate lažnim optimizmom i negiranjem problema. Drugim rečima, ovih dana je naglašeno loše raspoloženje koje prelazi u otvorenu mrzovolju. Da biste izbegli, kako viruse tako i sukobe s okruženjem, zaista je savet da se primirite i što više provodite vreme sami ili u krugu malog broja ljudi. Ukoliko ste izloženi nekakvim prinudnim merama, prihvatite ih s lakoćom, u suprotnom, prete vam neprijatne posledice.

Strah od neuspeha maskirate optimizmom!

 

Ljubav

Vreme je za mali predah kako biste napunili baterije. Mada ste prepuni energije i potrebe da se ostvarite u partnerskim odnosima, sve se ovih dana svodi na platonske kontakte. Značajniji odnos možete ostvariti s osobom koja vam je nekada bila bliska i na koju ste zaboravili, a ponovni kontakt s njom očekuje vas putem društvenih mreža ili telefonom. Romansa je ovih dana, ipak, u potpunosti neostvariva.

 

Zdravlje

Čuvajte se prehlade.

 

BLIZANCI

 

Posao

Mada ste svesni svojih potencijala, u proteklom periodu, sve vam je nekako, na neobjašnjiv način, izmicalo. Bez obzira na to, vi utehu nalazite u zadovoljstvima koja nemaju veze s vašim poslovnim životom. Trenutna faza i nije toliko loša ako biste u svoje kalkulacije uračunali manji gubitak koji vam može izazvati osoba s kojom ste skovali nerealan plan. Dakle, ne gubite vreme s neozbiljnim ljudima koji su dobri samo za neobavezno ćaskanje. Posvetite se poslu, jer ćete do kraja ovog perioda biti na ozbiljnom dobitku.

Svesni ste svog potencijala, a vi ste nezadovoljni, posvetite se poslu!

 

Ljubav

Svesni ste da se nalazite u izazovnoj fazi s partnerom, ali to ne umete da pretočite u reči. Voljena osoba vas ne razume, vaše ćutanje deluje previše misteriozno, a vi sumnjivo. Početkom ovog perioda to može izazvati ljubavnu svađu koja je posledica ničeg drugog do najobičijeg nesporazuma i međusobnog nerazumevanja usled nedovoljno kvalitetne komunikacije ili njenog potpunog nedostatka.

 

Zdravlje

Alergije.

 

RAK

 

Posao

Obuzima vas optimizam. Ovo je pravo vreme za ispunjenje, paralelno, poslovnog i privatnog plana. U izgledu je novčani priliv i to, najverovatnije, iz izvora na koji ne računate. Menjate fokus interesovanja, polako ulazite u period u kome ćete se okrenuti sebi i svom duhovnom stanju. Pravo je vreme za realizaciju novostečenih veština. Ukoliko budete donosili važnu odluku, ona se mora odnositi na nešto što podrazumeva ozbiljnu životnu promenu koja, u prvi mah, može na vas delovati stresno.

Ovo je vreme za ispunjenje i menjate fokus.

 

Ljubav

Tragate za dodatnim zadovoljstvima jer se ne osećate ispunjeno u odnosu u kome ste zvanično. Ovakav aspekt upozorava na opasnost upuštanja u tajnu ljubavnu ili platonsku vezu koja je obavijena energijom laži i iluzije. Sopstvena nezadovoljstva ne lečite traganjem za avanturom jer će vas sve to dodatno iscrpeti. Kao i u poslu, tako i u ljubavi, period je blago nepovoljan, pa je savet da se primirite i sačekate bolja vremena.

 

Zdravlje

Nesanica.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker