nerado se priseća

DUGO JE TRPELA NASILJE, A NAKON OVOG INCIDENTA DONELA JE ODLUKU: Naša pevačica preživela je PAKAO sa bivšim suprugom

3

Pevačica koju su vinuli hitovi "Merak mi je", "Lažeš me, ljubavi moja" preživela je pravi pakao sa suprugom od kog je rešila da se razvede nakon dve godine braka.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 

Radmila Misić svojevremeno je u razgovoru za Kurir ispričala kako je njen drugi muž M. A. bio agresivan od samog početka braka, ali da ga je prijavila policiji tek pošto ju je udario u autu.


Pevačica koju su vinuli hitovi "Merak mi je", "Lažeš me, ljubavi moja" proživela je pravi pakao sa suprugom. Razveli su se posle dve godine braka.

 

- Doživela sam ono što nijedna žena ne želi - da bude maltretirana. Ne stidim se jer nemam čega da se stidim, ali teško je prisetiti se te traume. Voleo je malo više da popije i onda bi postajao nezgodan. Od samog starta to nije funkcionisalo kako treba. Pokazivao je agresiju, a ja sam mislila da će to proći. Znao je da dođe do stana i da lupa satima, a ja ga nisam puštala unutra - rekla je jednom prilikom Radmila, a onda i detaljno opisala scenu nakon koje je odlučila da se razvede.


- Krenula sam na snimanje emisije, a on je pod dejstvom alkohola došao do zgrade. Kad je video da je komšija sa mnom, uleteo je u auto i počeo da me udara. Govorila sam mu da prestane, a kada sam videla da je vrag odneo šalu, izašla sam iz automobila i pozvala policiju. Patrola je ubrzo došla, ali je on uspeo da pobegne. Tada sam ga prijavila. Međutim, nisam ga tužila. Možda sam pogrešila, ali jedino što sam želela jeste da imam mir i da ga više nikad ne vidim. Ubrzo smo se razveli - ispričala je ona pa istakla da s prvim suprugom, s kojim ima ćerku Jovanu Ristić, nikad nije imala probleme.

 

Radmila Misić
foto: youtube screenshot

Na svoju ćerku je izuzetno ponosna. Jelena, inače, svira u Filharmoniji u Amsterdamu.

 

- Ćerka ganja svetsku karijeru. Živi u Holandiji. Ona je violinistkinja u Kraljevskoj filharmoniji u Amsterdamu. Koncert majstor je. Ima mnogo projekata po svetu i sad u četvrtak ima solistički koncert u Nišu. Posle Nove godine i u Beogradu planira koncert s Filharmonijom. Ima dva sina, ja joj se nađem da joj pomognem oko dece - otkrila je Misićeva jednom prilikom.

 

Podsetimo, Radmila je 2015. učestvovala u "Farmi".

 

- Kad su me pozvali u rijaliti, bila sam šokirana. Tada mi nije bilo zanimljivo, a sad bih ušla u 'Zadrugu'. Ušla sam na nagovor prijatelja da bih promovisala novu pesmu. Nemam loše uspomene iz tog projekta. Bilo mi je zanimljivo. Eto, jednom u nekoliko meseci se pojavim u nekoj emisiji, ali ne tražim niti insistiram. Imam svoj mir, dajem individualne časove pevanja osnovcima i srednjoškolcima i to mi je dovoljno - otkrila je ona.

 

Misićeva je objasnila i zašto nije prisutna na muzičkoj sceni.

 

- Obeležila sam devedesete. Pogodile su se dobre pesme i sve mi se poklopilo. Poslednjih godina je teško doći do hita. Ja sam na dve i po godine snimala albume, a sad ništa. Naišao je novi talas u muzici i nisam se snašla - zaključila je ona.

 

Takođe, Radmila je četiri godine živela u Americi, odakle se vratila zbog majčine bolesti.

 

- Majka mi je teško bolesna od 2002. godine. Tada se šlogirala i ja sve vreme brinem o njoj. Teško je kada vam roditelj ima takvu sudbinu, a vi ne možete ništa da uradite da pomognete. I sa muzičke scene sam se najviše povukla zbog majke. Bilo mi je teško da prihvatim da mi je majka teško bolesna. Nekad sebe osuđujem - otvorila je dušu pevačica.

 

 

makonda-tracker