tužan kraj

20 GODINA JU JE VOLEO I ŽIVEO SA NJOM: Ovako izgleda Andrijana, žena koja je uz Džeja bila DO SAMOG KRAJA! (FOTO)

1

Porodica, prijatelji, fanovi, ali i ljudi širom zemlje i sveta i dalje se opraštaju od kralja narodne muzike Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo prošle nedelje u snu u 56. godini.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Međutim, umrlica, koju je na Instagramu objavila njegova mlađa ćerka Marija, a koja stoji i na piceriji u kojoj je voleo da sedi s prijateljima, zaintrigirala je mnoge. Naime, među ožalošćenima, pored dece, unuka i bivše supruge Nade, stoji i ime Andrijana. Oni koji nisu poznavali pevača zapitali su se koja žena se krije iza tog imena, a Kurir otkriva da je u pitanju njegova menadžerka i partnerka, s kojom je živeo 20 godina.

 

Andrijana Tomanić se nikad nije odvajala od Džeja, pratila ga je poslovno, ali i prilikom privatnih druženja, i ona ga je našla mrtvog u stanu kad se vratila iz prodavnice. Podsetimo, s njom je tada bila i njihova spremačica Dara.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

Ova plavuša je Džeju bila podrška i pomoć, svoj život je, saznajemo, podredila njemu, a koliko mu je bila predana svedoči i njegov kum i najbliži saradnik Zoran Jagodić Rule.

 

Svi znaju za Andrijanu. Ta žena je čudo. Ona je njemu bila i leva i desna ruka. Ja ga poznajem 25 godina, a oni su poslednjih 20 živeli zajedno. Ona je, kako je to voleo da kaže, njegova bela žena. Želeo je da napiše knjigu koja bi se zvala baš tako, „Bela žena“. Svi su znali - kad ne mogu da dobiju Džeja, zovi Andrijanu ili Ruleta. Ona je sjajna, ona je neko ko mnogo voli Džeja. O svom odnosu nikad nisu pričali, ali to se znalo. Doduše, niko ih nije ni pitao o tome ― kaže Rule za Kurir.

 

Inače, kako smo saznali od Džejovih bliskih ljudi, Andrijana je imala ključnu ulogu u njegovom životu, naročito kad se razboleo...

 

Detalji njihove priče na sledećoj strani...

 

makonda-tracker