u tajnosti

POZNATI PAR MESECIMA NE ŽIVI NA ISTOJ ADRESI? Razveli se Elena i Jugoslav Karić!?

0

Godinama se nagađalo o njihom braku, a sada su isplivale ove informacije.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Godinama se spekulisalo da je brak dizajnerke Elene Karić i biznismena Jugoslava Karića u krizi, a sada je navodno otkriveno da su na svoj brak stavili tačku pre nekoliko meseci.

 

Iako je ovaj par to uvek vešto demantovao i tvrdio kako je u njihovoj ljubavi sve idilično. Kako mediji prenose oni odnedavno ne žive zajedno.

 

Elena Karić
foto: Sonja Spasić

"Posle niza turbulencija koje su imali tokom više od petnaest godina bračnog života, Elena i Jugoslav su rešili da stave tačku na brak. Shvatili su da njihovi pogledi na budućnost nisu isti, te da više ne mogu da žive zajedno pod istim krovom. Zato Jugoslav već mesecima živi u strogom centru grada, u blizini restorana koji su pre nekoliko godina otvorili zajedno. U blizini tog stana nalazi se i dom njegovog brata Simona Karića. Dok je Elena sa decom ostala da stanuje u velelepnoj vili na Kosmaju koju je uredila po svom ukusu", objašnjava izvor blizak porodici i dodaje:

 

"Par već neko vreme ne može da se izbori s razlikama i nesuglasicama, da su se emocije među njima ugasile, kao i da su jedan od razloga razlaza Elenina česta putovanja i priča o bliskosti sa jednim fotografom. Uveliko se spominje to da je Elena posvećena više prijateljima i fotografu sa kojim putuje i gaji ista interesovanja kada je njen spiritualni život u pitanju."

 

 

 

makonda-tracker