jasan stav

"ONA ĆE ZARAD SLIKA SA PUTOVANJA, DA SE PROBUDI PORED NEKOG BILMEZA": Zorana Pavić oštro o današnjim devojkama!

6

Pevačica nikako ne odobarava današnje liberalno ponašanja žena, koje su spremne da budu sa muškarcima zarad novca i popularnosti.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Pevačica Zorana Pavić nema opravdanja za sve devojke koje u emotivne odnose ulaze isključivo zbog materijalnog, kako bi profitirale od tuđeg novca i hvalile se skupom garderobom i putovanjima.

 

"Ona će zarad toga da se slika u pesku u Dubajiu, i boravi u hotelu sa 97 zvezdica, da se probudi pored nekog bilmeza"- izjavila je Zorana.

 

S obzirom na to da pojedine devojke sa pratiocima dele fotografijama na kojima uživaju u luksuzu i time podstiču mlađe generacije da idu tim putem, pevačica je imala šta da kaže.

 

Zorana Pavić
foto: Printscreen Kec na jedanaest

"Neka zarad tih mladih devojaka koje misle ''Jao vidi kako ova uživa'' ispod te slike gde ona uživa i izgleda kao milion dolara, okači slike svih onih sa kojima je spavala" - istakla je u emisiji "Magazin In".

 

Pavićka je nedavno uspela da smrša čak 25 kilograma, ali nema nameru da se zaustavi, već i dalje radi na mršavljenju.

 

Ona je jednom prilikom otkrila da je bila na rigoroznoj dijeti i to nikome ne savetuje zbog zdravstvenog stanja, budući da je ona na taj način "spržila" želudac.

 

 

 

makonda-tracker