BEG OD REALNOSTI

"PLANIRAMO CELE ZIME DA BUDEMO NA TAJNOJ LOKACIJI": Jelena Kostov gradi KUĆU na planini, ovo joj je jedini cilj!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Ceda

13-12-2020 20:15h
A od cega ce da zivi,sirota ona. Kolko para se vrti na esteadi kad ona ne mora nista da radi celu zimu. Pa posle se bune pevaci i traze pomoc.

Y

13-12-2020 21:02h
E mnogo si mi ti bitna pa ti treba tajna lokacija ???

Sneza

13-12-2020 21:52h
"Tajna lokacija,, evo cela Srbija zeli znati gde doticna anonimus zivi.

Paaa

14-12-2020 09:08h
Gde drugde nego odakle su joj koreni blgarski tamo u tom pravcu.zena je frizerka pa uvek moze da se vrati svom pravom zanimanju
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: