tužan period

"SHVATILA SAM DA NE MOGU DA UTIČEM NI NA ČIJA OSEĆANJA": Ksenija Knežević prvi put progovorila o razvodu roditelja!

1

Ističe da je veoma emotivna i to joj je ponekad slaba tačka.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Mlada pevačica otvoreno je govorila o ocu Knezu, svom izabraniku, kao i kako je prihvatila razvod roditelja, koje se dogodio kada je bila tinejdžerka.

 

"Kada sam počela da se bavim pevanjem, on više nije bio toliko popularan. I moj deda i pradeda su se bavili muzikom, pa kad sam već nasledila talenat, zašto i ja ne bih pevala" - rekla je ona.

 

O izabraniku retko govori i voli da ostane mistična.

 

"Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga."

 

Prvi honorar koji je zaradila potrošila je sa društvom, a ističe i da je veoma emotivna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenia (@ksenia.knezevic)

 

"Veoma sam emotivna, često se rasplačem, a najslabija sam na životinje. Takođe i na decu, nepravdu u svetu, tužne filmove, čak i pesme.

Iako do sada nije pričala o razvodu svojih roditelja, otkrila je da se sve to desilo dok je ona bila još u srednoj školi."

 

Rastanak roditelja na svako dete ostavi poslednice, a Ksenija to ovako opisuje.

 

"Ja sam tada bila u srednjoj školi, pa sam vrlo racionalno razmišljala o svemu tome. Shvatila sam da ne mogu da utičem ni na čija osećanja i odluke. Najbitnije je da tvoji roditelji budu srećni, pa ćeš i ti biti. Njihove partnere ćeš vremenom prihvatiti. Što pre prihvatiš celu situaciju, biće ti lakše."

 

 

 

makonda-tracker