Top 5 golišavih tenisera

0
Rafael Nadal, Tomi Robredo, Patrik Rafter, Žo Vilfred Conga i Džejms Blejk, pored vrhunski partija na teniskom terenu, pažnju nežnijeg pola podjednako privlače i golišavim fotografijama.

Popularni portal TennisNowTV rangirao je top pet tenisera koji su dame otavili bez daha svojim golišavim fotografijama. Na petoj poziciji našao se slavni Rafael Nadal koji je snimljen gologuz 2008. godine na svojoj jahti, a vrednost ove fotografije  dostiže pola miliona dolara. Četvrto mesto pripalo je Tomiju Robredu koji je dobrovoljno pozirao, fotografije su objavljene za britansko izdanje Cosmopolitana, a deo profita od prodaje otišao je za Fond za istraživanje karcinoma prostate. 

Bronazno odličje na ovoj listi pripalo je Patriku Rafteru koji se se fotografisao u čarapama.

I i drugoplasirani Žo Vilfred Conga pristao je da se dobrovoljno skine, a pozirao je za britanski Cosmo, kako bi pomogao kampanji za podizanje svesti o karcinomu prostate i testisa.

Prvo mesto pripalo je Džejmsu Blejku koji se fotografisao u reklamnoj kampanji za vodu Evian, a fotografije prikazuju Blejka kako se brčka u poznatoj i skupoj vodi.

Pogledajte Top listu 5 golišavih tenisera:

makonda-tracker