lepotica

ZAVOLELI STE JE KAO NEDU U SERIJI "GREH NJENE MAJKE": Glumica je napustila Srbiju i danas se bavi ovim zanimanjem!

10

Shvatila je da glumački posao ipak nije ono što je želela.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Šarmantnu glumicu Ivanu Jovanović upoznali smo u seriji "Greh njene majke", u kojoj je tumačika ulogu Nede Pavlović. Publika ju je odmah zavolela i u njoj prepoznala dobrotu, prefinjenost i inteligenciju.

 

Evo šta danas radi Ivana.

 

"Živim u Los Anđelesu svoj holivudski san, ali ne onaj treš gde mi aplaudiraju svaki put kad kinem, nego bukvalno sanjam u svom krevetu u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem jednom nedeljno o temama koje me inspirišu, muče, koje mi se dešavaju. Priče koje se dešavaju u moja četiri zida, tačnije 21 zida. Ako vam ikada zatreba dobra kolumna, za vas sam uvek tu".

 

Dodaje da se navikla na život u Americi, a poznate ličnosti viđa često.

 

"Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla. Plivam 20 minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše", rekla je tada Ivana kroz smeh.

 

foto: Facebook Printscreen

"Sa plivanja idem pravo na posao, na koji uvek kasnim tačno 13 minuta. Tri dana radim u restoranu kao kreativni ivent menadžer. Taj posao obožavam. Moj šef kaže da uvek prekoračim liniju zdravog razuma i da bi me do sada sto puta otpustio da me gosti ne obožavaju. Preostala dva dana u radnoj nedelji samo dva sata dnevno držim časove joge", dodala je nekadašnja glumica.

 

Pored toga, Ivana radi i kao kreativni ivent menadžer u restoranu i dva sata dnevno drži časove joge monasima u ašramu Yogananda.

 

 

 

 

 

makonda-tracker