NIJE IM LAKO

SUPRUGA I OTAC PREMINULI, OSTAO SA MALIM SINOM: Miljenik žena devedesetih podelio POTRESNU ispovest o sadašnjem životu

0

Oni koji su krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih godina bila ljubitelji dens muzike sigurno se sećaju grupe Mag i njenog lidera Daniela Bogdanovića, koji je bio miljenik ženskog dela publike.

foto: Youtube Screenshot
foto: Youtube Screenshot

On je najpre s pevačicom Mari Mari, a onda i Tijanom Jeremić, koja ju je zamenila, nizao uspehe sve dok nije doneo odluku da se povuče sa scene, kada je grupa prestala da postoji.

 

Daniel se posvetio studijskom radu i porodičnom životu. Oženio se 2013. i dobio sina, ali njegova sreća nije dugo trajala. Njega su zadesile tragedije ― u kratkom vremenskom periodu preminuli su mu supruga i otac.

 

Da, tačno je. Unazad celih godinu dana mi je baš teško. Ostao sam bez oca i žene, teška bolest. To je bio takav šok i bol da se to rečima ne može opisati. Izgurao sam sve to kroz rad i svirke, to me je malo spaslo da ne padnem u totalni očaj. I naravno, zbog deteta, imam sina od pet godina. Nemam ja taj luksuz da padnem, moram dalje, šta ću ― kaže Daniel za Kurir.

 

1 / 3 Foto: Facebook Printscreen

 

Da mukama ne bude kraj, Bogdanović se letos razboleo od korone:

 

U julu sam preležao koronu. Nije mi bilo dobro, bolest je zahtevala bolničko lečenje. Uplašio sam se za život, samo sam razmišljao o sinu, da ne izgubi i on svog oca. Sad imam antitela, radim analize na mesec-dva, jer su mi rekli da antitela mogu naglo da opadnu. Proveravam ih da budem koliko-toliko opušten.

 

Danijel snagu pronalazi u svom poslu, kako kaže, muzika mu leči dušu.

 

Nastavio sam da se bavim muzikom, od nje živim, ali ne od muzike estradnog tipa. Radim svirke klupskog tipa, uz klavir, ali radim i za druge aranžmane i kompozicije. Autor sam aranžmana za hit duet "Unapred gotovo" Severine i Petra Graša. Trenutno sviram sa OK bendom. Estrada me je rano zasitila. U sve sam ušao mlad, a grupa Mag je prestala da postoji pre 15 godina. Muzičar otkriva da nije u kontaktu s pevačicama iz grupe. - Nismo u svađi. Mi se nismo nikad ništa specijalno družili ni kad smo bili aktivni u grupi, tako da je prekid kontakta bio sasvim spontan. Koliko znam, Tijana se više ne bavi ovim poslom, a Mari Mari ima školicu pevanja. Kada bismo se sreli, sigurno bismo se ispričali najnormalnije.

 

 

makonda-tracker