povratak na scenu nakon duže pauze

"NE BIH DEMANTOVAO...": Dado Polumenta progovorio o lečenju od NARKOTIKA, pa otkrio šta mu je najviše FALILO u životu

0

Nakon duže medijske ilegale i turbulencija koje je imao u privatnom životu Dado Polumenta bio je ekskluzivni gost Pulsa Srbije na Kurir televiziji.

foto: Printscreen Kurir TV
foto: Printscreen Kurir TV


- S obzirom da me nije bilo dve i po godine, nisam imao nijedan nastup, sad sam totalno odmoran i posvetio se projektu i dao najbolje što se može - rekao je na samom početku.

 

Voditeljka se dotakla priča da se Dado lečio od droge, a on je sada otkrio istinu.

 

- O nečemu se mora pisati, piše se o tome za drogu, za moja dva propala braka, da li smo Šako i ja u dobrim odnosima, da li mi je on brat ili stric... To su naslovi koje ne bih ni demantovao, ali ni dublje odgovarao - rekao je Dado i dodao:

 

- Svi znaju da ja imam suprugu 5 godina, da smo pre 4 dobili ćerku. To je dosta uticalo na mene, na moje prioritete u životu. Nisam imao vremena za ljubav, za porodicu, a sada sam sebi dao oduška. Smatram da za brak i dete treba toliko vremena, treba dosta odricanja. Ali nisam išao u tom smeru da idem i demantujem naslove - priča pevač.

 

foto: Printscreen Kurir TV

Na pitanje da li je istina da je imao problem sa narkoticima, on odgovara:

 

- Ja sam bio prvi na estradi koji je pre 10 godina izašao i rekao da sam probao sve. Ako mi je nešto falilo, to je bila prava ljubav i porodica.

 

 

makonda-tracker