jasan stav

"SVI ŽIVE OD STARE SLAVE": Poznata pevačica se povukla sa scene u jeku popularnosti, a ovo je pravi razlog! (FOTO)

2

Svi su se pitali šta se dogodilo sa Marinom Živković.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Pevačica Marina Živković bila je i te kako popularna tokom devedesetih godina, proslavila se hitovima "Lavica", "Bolujem u sebi", "Uzmi ili ostavi" i "Ne idi od mene", ali se povukla sa scene na vrhuncu popularnosti.

 

Već godinama se ne pojavljuje u medijima, ali je odlučila da se oglasi za portal Pink.rs i otkrije kako danas izgleda njen život. Marina nam kaže da živi jednim skromnim i mirnim životom, bez stresa, što joj veoma odgovara.

 

"Pa, živim fenomenalno. Imam svoj mir, nema više onog stresa, one jurnjave, ludila po aerodromima i tako dalje. Fenomenalno mi je, napokon mir" - ističe Marina.

 

Marina je i danas prepuna pozitivne energije, a ni njen fizički izgled nije se puno promenio. Sa kolegama iz perioda kada je bila popularna slabo je u kontaktu i smatra da na mladima svet ostaje, zbog čega je dala zeleno svetlo svim novim pevačima.

 

foto: Youtube Printscreen

"Slabo sam u kontaktu s kolegama. Ne volim da se vraćam u to vreme. To je jedan period mog života i to je deo moje prošlosti. Zašto bih se vraćala?" - govori Marina Živković, a zatim je priznala zbog čega se povukla na vrhuncu karijere.

 

"Oduvek mi je bila želja, kad budem na vrhuncu slave da se povučem da se ne bih provlačila u nekim zrelim godinama po emisijama i tako te neke stvari. Ne priliči mi. Ako hoćeš da ostaviš neki pečat, onda to dostojanstveno uradi. Onda se povuci kad si u zenitu, a ne kad padaš, padaš, padaš i posle bude: "Jao, jadna". Ako nisam do tada sebe obezbedila i zaradila, sigurno neću ni kada padnem. Svi negde žive od stare slave. Vreme te pregazi. Dolaze mlađe kolege, to je normalno i šta, sad treba da se takmičim s njima? Na mlađima svet ostaje, zato duše moje samo šišajte. Šta ćemo mi polovnjaci da idemo s mlađima koji pucaju od lepote i blistavosti, da se mlatimo s njima po aerodromima... To ne priliči. Znam da ima jako dobrih mladih pevača i drago mi je zbog toga. Muzika se malo promenila, nije fazon kao u mom vremenu, idemo u korak s svetom" - dodaje Marina.

 

 

 

 

 

makonda-tracker