tajna

"ŽELELA SAM PRAVU PORODICU KOJA BRINE O MENI": Maraju Keri i dalje ismevaju zbog kultnog hita o Božiću, a on kije tugu!

0

Pevačica je ostala željna toplog doma i praznične sreće.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačka diva Maraja Keri poznata je kao velika obožavateljka Božića, a njene božićne pesme su neke od najpopularnijih na svetu, a pesma "All I Want for Christmas Is You" jedan je od njegovih zaštitnih znakova poslednjih 26 godina otkako je objavljena.

 

Ali kako to zna da bude ima i onih koji njenu ljubav prema Božiću ismejavaju i rugaju joj se, ali nju to nimalo ne dira, barem tako tvrdi. Naime, 50-godišnja Maraja izjavila je u jednom od poslednjih intervjua da voli sve u vezi Božića i da se ne uzrujava kada je drugi ismevaju zbog ljubavi i strasti prema tom prazniku.

 

"Znam da je to kao, ha ha ona voli Božić", ali ja ga stvarno i bukvalno volim. Znam da me ismejavaju, ali to je u redu", izjavila je pevačica i otkrila da njena opsednutost božićnim praznicima dolazi iz tužnih dečjih dana kada je o porodićnom Božiću mogla samo da sanja.

 

foto: Profimedia

Sve to otkrila je u razgovoru s manekenkom Naomi Kembel na njenoj Jutjub emisiji "No Filter With Naomi".

 

"Bila sam tužno dete koje je želelo da Božić bude predivan. Želela sam pravu porodicu koja brine o meni, da tu brigu ne unište, a oni su to uništavali iz godine u godinu", priznala je Maraja koja je danas majka blizanaca koje je dobila s bivšim suprugom Nikon Kenonom.

 

Njen hit "All I Want For Christmas Is You" prošle godine je zaseo prvi put na vrh Billboardove liste, zbog čega se osećala spokojno.

 

"Gledala sam u jelku i osećala sam mir. Bio je to neverovatan trenutak za mene. Među svim mladim muzičarima snaga moje pesme je uspela da se probije. Godinama je ta pesma na vrhu mnogih lista, ali nisam bila fokusirana na to, ali moja deca, moji obožavatelji, najbolji ljudi na svetu su mi to omogućili", zaključila je Maraja.

 

Dodala je i da pisanje prazničnih pesama nikada nije doživljavala kao posao već kao poseban užitak i zadovoljstvo.

 

Maraja je nedavno objavila memoare o svom životu i teškom detinjstvu u kojima je otkrila šokantne detalje o načinu na koji su ju tretirali članovi porodice.

 

 

makonda-tracker