Lepomir Bakić: Porodice sportista teško opstaju

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Stole

31-10-2011 22:23h
U Baki, kakvu ženicu imaš, svaka čast!

zena sportiste

01-11-2011 17:08h
Moze da opstane brak samo treba imati puno strpljenja,otici od svojih najblizih u inostranstvo,a sto je najvaznije biti zajedno!

Milan

22-01-2012 02:18h
Puno lazi i neistina izneto u tekstu od strane isuvise egoisticnog Lepomira Bakica... Kao prvo, apsolutni sampion Srbije za 2011 godinu je Svetozar Toza Milenkovic(Bakic je bio drugi sveukupno). Kao drugo, daleko od toga i ne daj boze da je on napravio najveci uspeh u bodybuildingu ikada, sta reci za Milosa Sarceva(nase gore list) koji se takmicio na Mr. Olympia, ko se iole razume u bodybuilding zna sta znaci otici na Mr. Olympia. Bakic jeste dobar sportista, ali na osnovu ove i nekih njegovih ranijih izjava, mogu tvrditi da je jako los i egoistican covek... Pozdrav...

sport

28-01-2012 01:48h
zanimljiv tekst...sve si razvio samo izgleda mozak zaostao
p.s.rodjace a sta je sa mozgom?

Komentator

17-02-2012 20:28h
Leleeeeeee...Bakicu,ti si jedan idiot najobicniji...I treba da te bude sramota da tako govoris o svojoj porodici NA PRVOM MESTU.Na drugom mestu,svako ko IMALO prati ovaj sport jako dobro zna da ti je Ultimate Nutrition sponzor,da imas stipendiju,da treniras dosta njih ukljucujuci i jednu poznatu licnost od kojih cisto sumnjam da kesa nemas...Tako da ne patetisi sa svojom "malom" platom,molim te.Bas bi mi bilo drago da tvoji sponzori i savez vide sta si izjavio,majke mi...ne zasluzujes ni najmanji vid podrske ni od koga.A pored svega toga,samo u ovoj drzavi ima bar 5 za 4 klase boljih bildera od tebe,tako da stvarno ne znam po cemu si ti toliko poseban da ti se poklanja ovolika medijska paznja....Znaci-najobicniji lazov i neosnovano prepotentna budala.
Toliko...

Milos

17-05-2012 23:48h
Kakvi ste vi idioti ... ako se nesto ne znate onda nemojte da pricate tako . neko ko ne zna citajuci vase glupe komentare moze da stvori krivu sliku o ovo velikom SAMPIONU !!!
Kao prvo gospodo mesate babe i zabe,da bi neko mogo da se takmici na Mr.O mora da ima licencu,Bakic je jos mlad tako da verujem da njegovi najbolji dani tek dolazi i nemojte da vas zacudi ako ga vidite na Mr.O . To je momak koji je spreman na sve.Kao drugo Milane 22 Toza jeste apsolutni sampion Srbije za 2011 , ali u ovom tekstu Bakic govori da je APSOLUTNI SAMPION Srbije za 2010 , sto i jeste ... tako da ispao si glup.

sport

24-05-2012 01:54h
nemoj ti da pricas gluposti,i da velicas nekoga ko to u opste nije zasluzio.otidji na sajt anti doping komisije pa ces videti ko je veliki sampion,zabrana takmicena u naredne 2 godine.dosta je vise ovom narodu licemerja i lazi.jer citajuci ovo sve pravi sportisti bi se zapitali ko je ovde lud,da li oni koji su dokazali svoju velicinu ili ovi pacenici koji karijeru grade na praznim pricama....

realista

26-03-2013 15:22h
Pa,da zato ga je zena i ostavila,,,jedan jako los covek a dobar glumac,nista drugo
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: