porodično

"ŽENE SU MI VEČNA INSPIRACIJA": Masimo Savić progovorio o supruzi Eni i naslednici Mirni, sa kojima se divno slaže!

0

Duhoviti pevač uvek nasmeje publiku svojim interesantnim pričama.

foto: Stefan Kojić
foto: Stefan Kojić

Pevač Masimo Savić iskreno je govorio o svojoj intimi i karakteru, a otkrio je i to koliko je intuitivan u pojedinim situacijama.

 

"Istovremeno sam emotivac i razuman tip. U meni skroz ok funkcioniše taj suživot. Takav mi je i horoskop. Kreativni Blizanac u znaku, organizirani Jarac u podznaku. Otvorene sam duše pa emocije možda propuštam prve, ali nakon toga na scenu stupa razum, koji se redovno oslanja i na procene moje supruge Eni. Stoga, čak i ako se dogodi da zbog neke trenutne emotivne reakcije krenem u smeru donošenja možda sumnjive odluke, ona će me podsetiti da ako treba, prespavam pa donesem možda razumniju odluku."

 

foto: Stefan Kojić

Iako veoma retko govori o svojoj porodici, rešio je da otkrije koja mu češće drži stranu kada su debate u pitanju.

 

"Moje Eni i Mirnu slušam i znam da ako krenem u pogrešnom smeru, one će me spasti. Nijedna od njih nije ni žestoki kritičar, a ni ona koja uvek drži stranu. Mislim da mi muškarci treba da malo više slušamo žene. Pogotovo zato što često, barem u našem društvu, nisu (dovoljno) glasne. Mislim da su žene jače u smislu podnošenja boli, hrabrije su na političkim barikadama, na barikadama dnevnih problema… Žene su mi večna inspiracija. Znam da čine većinu moje publike i na tome sam im zahvalan."

 

 

 

 

makonda-tracker