da li ste znali?

PREKOMERNO ZNOJENJE POSTAJE SVE ČEŠĆI ZDRAVSTVENI PROBLEM: Ovo je najefikasniji način da pobedite hiperhidrozu!

0

Pravo rešenje za vas.

foto: Profimedia

Hiperhidroza obično počinje u pubertetu i manifestuje se pojavom pojačanog znojenja dlanova, stopala, ispod pazuha i, u ređim slučajevima, na licu. Za pojačano znojenje uzroci mogu biti i razne sistemske bolesti, hormonski poremećaju, povrede kičmene moždine, mozga...

Za mnoge pojedince, prekomerno znojenje predstavlja veliki psihološki i socijalni problem. Izražena hiperhidroza dlanova može imati jak negativan uticaj na svakodnevni život i profesionalne aktivnosti tih osoba. Kod ljudi koji boluju od prekomernog znojenja koža je podložnija brojnim bakterijskim i gljivičnim infekcijama kao i češćim alergijskim reakcijama u odnosu sa osobe koje nemaju pomenuti problem.

Antiperspiranti smatraju se prvom linijom u lečenju prekomernog znojenja ispod pazuha, na rukama, nogama, licu. Spadaju u invanzivan tretman i stručnjaci preporučuju da se prvo počne sa njima pre drugih invazivnih tretmana.

Nakon korišćenja Perspi Guard® antiperspiranta, drugi tretmani garantovano neće biti potrebni!

Perspi Guard® sprej je klinički odobreno sredstvo koje osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa. Pruža prijatan osećaj, a samim tim i samopouzdanje! Sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze, a istovremeno je dovoljno blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnij događaja poput venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa, stresnih situacija...

Perspi Guard® je u potpunosti laboratorijski testiran: prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje. Namenjen je i ženama i muškarcima svih starosnih doba.

 

foto: Promo

 

Na početku tretmana preporučuje se korišćenje 5 večeri za redom, radi veće efikasnosti, a nakon toga maksimalno 3 puta nedeljno, kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Dva-tri puta prsnete željeni deo tela i sačekate da se osuši. Poželjno je narednog jutra isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno.

 

Perspi Guard® sprej naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.370 rsd.

>Ukoliko sprej nanosite ispod pazuha, preporuka proizvođača je da se obrijete kako bi dejstvo bilo efikasnije, ali nakon toga sačekati 24h pre nanošenja kako ne bi došlo do iritacije kože

  • Ne nanositi na oštećenu kožu
  • Trudnice i dojilje se moraju konsultovati sa lekarom pre korišćenja.

 

 

 

makonda-tracker