porodično

"REKAO JE DA SKUPLJA NOVAC OD PLATE DA KUPI AUTOMOBIL": Zlata Petrović ponosna na sina Jovana, evo šta joj posebno prija

2

Ističe da je dobre primere imao oko sebe, ali da mu niko nije govorio kako treba da se ponaša.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Sin pevačice Zlate Petrovic i voditelja  Zorana Pejića Peje iako je veoma mlad, rešio je sam zarađuje i bude finansijski nezavisan, što posebno raduje roditelje.

 

"Jovan već devet meseci radi u tom tržnom centru. Ja nisam htela da pričam o tome, ali kad ste već saznali, onda moram da se pohvalim. Šta da vam kažem osim da sam ponosna na njega. Sam je odlučio da se zaposli i da zarađuje. On je jedan od najboljih studenata, ima sve devetke i desetke. Peja i ja možemo da mu pružimo sve što poželi, ali on hoće svoj dinar. Uskoro završava drugu godinu fakulteta i uspeva sve da postigne"- rekla je Zlata Petrović jednom prilikom i dodala da Jovan ima mnogo planova.

 

"Skoro mi je rekao da skuplja novac od plate da kupi auto. Peja i ja imamo automobile, mogao je naša kola da vozi, ali eto, on hoće da ima svoj, za koji će sam da zaradi. Jako je odgovoran i vredan, nisu mu izlasci na prvom mestu, iako naravno voli i to, kao i svi mladi. Pravo da vam kažem, i ne čudi me što je Jovan takav, jer smo i nas dvoje, Peja i ja, takođe odgovorni i vredni ljudi, ništa nam nije palo s neba. Moj životni moto je da čovek mora da bude borac u svemu jer samo tako može da uspe, i drago mi je što smo to preneli na našeg Jovana" - zaključila je pevačica.

 

 

 

 

 

makonda-tracker