Ivan Bosiljčić: Brak je veliki blagoslov

0
Popularni glumac Ivan Bosiljčić govori o prvim danima braka sa pevačicom Jelenom Tomašević, priznaje da je ljubav među njima sada još snažnija i kako jedva čeka rođenje njihovog deteta
foto: Petar Đorđević, Violeta Popović
foto: Petar Đorđević, Violeta Popović

Od trenutka kada su jedno drugom izgovorili sudbonosno da 28. avgusta na intimnoj ceremoniji u crkvi Svete trojice u Gornjem Milanovcu, a potom i u Beogradu u prisustvu najbližih prijatelja i rodbine, jedan od najpopularnijih domaćih glumaca Ivan Bosiljčić (32) i pop pevačica Jelena Tomašević (26) žive svoju najlepšu bajku iščekujući trenutak kada će njihovo prvo dete doći na svet. Uprkos tome što su želeći da svoju intimu sačuvaju od znatiželjnih medija bili pod velikim pritiskom, ovaj šarmantni Užičanin ne krije zadovoljstvo što se njegov dugogodišnji san da zasnuje porodicu sa voljenom ženom sada ispunio i sa velikim osmehom priznaje da je veoma srećan i zadovoljan kako je proteklo njihovo venčanje.

- Kao i svim drugim mladencima, ni nama nije bilo lako. (Smeh) Zamišljao sam da će biti mnogo više haosa oko svega, ali sve je prošlo glatko. Veliki je bračni blagoslov i to se sve samo od sebe rešilo na najbolji mogući način - priznaje kroz smeh Ivan u intervjuu za Story portal pošto se nakon sedmodnevnog boravka sa svojom voljenom u Gradu svetlosti vratio snimanju serije Jagodići i TV filmu Šešir profesora Vujića. Ipak, ovaj markantni glumac koji je dugo važio za jednog od najpoželjnijih neženja ne krije koliko uživa u prvim danima braka.

- Shvatio sam da je brak veliki blagoslov, mogao sam i sam to da iskusim. Sve je dvostruko lakše, a ljubav je dvostruko veća - pomalo stidljivo priča Bosiljčić koji će početkom sledeće godine prvi put postati otac.

- Rekli su mi da osećaj očinstva ne može ni da se pretpostavi tako da čekam samo rođenje bebe, a daće Bog da sve protekne kako treba da bih mogao to da vam kažem. Ali mnogo sam srećniji čovek nego što sam bio - iskren je popularni glumac koji je prezadovoljan što će nova serija Zdravka Šotre Nepobedivo srce, u kojoj sa Slobodom Mićalović igra glavnu ulogu, početi sa emitovanjem 15. oktobra na RTS-u.

- U pitanju je ljubav između pijanistkinje i šlager pevača i sve što može da se desi u koordinatama od Toske do kafanske pesme Imam jednu želju, desiće se. U tu svrhu Sloboda je iskoristila svoje pijanističko a ja svoje amatersko pevačko znanje. (Smeh) Kada sam video sebe u seriji samo sam rekao: Bože, šta je ovaj Kornelije Kovače izvukao iz mene! Svaka mu čast! Muzika je toliko lepa i inspirativna jer je Bata Kovač jedan iskusan kompozitor i muzičar, izvanredan čovek pre svega. Drago mi je što sam se i u muzičkom i glumačkom smislu prepustio do kraja i verujem da će publika to prepoznati. Stvarno smo naporno radili i morali smo da uključimo sve svoje motore i aktiviramo sav talenat da bismo ovu treću priču napravili posebnom. A ono što razlikuje junake ovog serijala jeste to što se šale i poigravaju sa normama i okovima svog vremena, tako da je dramatika mnogo veća. Nepobedivo srce je jedna uzbudljiva i potresna priča i verujem da će gledaoci uživati - zaključuje Bosiljčić koji će zajedno sa Slobodom Mićalović zaigrati i u mjuziklu Zona Zamfirova koji će Kokan Mladenović režirati u Pozorištu na Terazijama.

Jelena Kulović

makonda-tracker