iskrena

"VOLELA BIH DA IDEM PUTEM MILENE DRAVIĆ, NE DA BUDEM MAJKA PETORO DECE": Miona Marković potpuno otvoreno o važnim temama

7

Mlada glumica Miona Marković osvojila je publikom ulogom u seriji "Žigosani u reketu", a onda je postala deo velikog projekta na koji je ponosna

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Miona je u seriji "Močvara" odigrala kompleksan i vrlo zahtevan lik Marijane, o kome govori kao o prilici koju glumac dobije jednom u deset godina, a možda i nikada. Ona je imala sreću da tu ulogu dobije sa 23 godine, ali, ipak,  za tu ulogu morala je istraži i najdublje kutke svoje ličnosti.

 

U tome joj je pomogla psihoterapija.

 

"Odlasci na psihoterapije sastavni su deo mentalne higijene. Za glumca je posebno važno da upozna sebe, pošto radi sa sobom i ličnim iskustvom.Posle određenog broja terapija shvatite na koji način razmišljate i naučite da sve sagledavate objektivno", rekla je glumica za Gloriju.

 

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

 

Posle terapije oseća olakšanje, ali ni to nije tako jednostavno.

 

"Zna i to da boli. Nekada neko mora da vam uzdrma kavez kako biste znali da treba da izađete iz njega. Tek kada vas poremete, shvatite šta bi trebalo da ispravite", dodala je ona.

 

Iako je zadovoljna svojim emotivnim životom, još uvek se ne vidi u ulozi supruge i majke.

 

"Volela bih da idem glumačkim putem Milene Dravić, a ne da budem majka petoro dece", zaključila je Miona.

 

 

makonda-tracker