ne krije svoj stav

"JOVANA SVOJ POSAO ZNA NAJBOLJE U ZEMLJI": Željko Joksimović i javno pružio podršku supruzi nakon skandala

4

Nakon što su Srđan Predojević i Jovana Joksimović ostali bez posla, strasti su se stišale, a sada je prvi put na ovu temu progovorio popularni kantautor i Jovanin suprug Željko Joksimović

foto: Antonio Ahel/ATA Images, Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images, Antonio Ahel/ATA Images

Sredinom septembra, domaću javnost potresao je skandal kada je Prva televizija otpustila Srđana Predojevića i Jovanu Joksimović, popularni voditeljski tandem, a voditelju je, štaviše, navodno onemogućeno da uđe u zgradu kad je ušao u zgradu televizije.


O burnom razlazu i dalje se priča, a pevač, kompozitor i Jovanin suprug Željko Joksimović sada je prvi put prokomentarisao poslovnu budućnost svoje izabranice.

 

Dosta se pisalo, a Jovana je pritom imala samo jednu sveobuhvatnu pisanu izjavu, na koju ne bih mogao ništa da dodam — izjavio je on.


On je istakao da nije dao supruzi nikakav savet jer veruje da niko u našoj zemlji ne zna njen posao bolje od nje.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić


Da savetujem Jovanu o poslu koji zna, ubeđen sam, najbolje u ovoj zemlji, nikada nisam ni probao. I nisam joj savetnik, muž sam joj. Što znači da sam tu za nju šta god da odluči, baš kao što je i ona uvek tu za mene. Podrška i ljubav su često važnije od saveta i trudim se da se držim toga — smatra Joksimović.
 

 

makonda-tracker