ljubav je trajala godinama

BILI SU VERENI SVEGA 15 DANA: Jovana Joksimović je volela OVOG poznatog muškarca pre nego što je upoznala Željka

2


Zajedno su proveli godine, ali su, nakon što ju je zaprosio, u ljubavi ostalitek nešto više od dve nedelje...

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Jovana i Željko Joksimović jedan su od najpopularnijih parova naše javne scene.


Par se upoznao kada su zajedno vodili program na Evroviziji koja je 2008. godine održana u Beogradu, a ubrzo su počele spekulacije jesu li lepa voditeljka, tada RTS-a, i kantautor u vezi.

 

 

Ubrzo se ispostavilo da to nije samo glasina, da bi se potom tajno venčali na Maldivima. Od tada su zajedno dobili troje dece — sina Kostu i ćerkice Srnu i Anu, dok Željko iz prvog braka ima ćerku Minu.


O ljubavnom životu lepe voditeljke pre nego što je upoznala Željka ne zna se mnogo, ali je poznato da je bila u vezi s nekadašnjim direktorom BK televizije Aleksandrom Zeremskim.

 

foto: Damir Dervišagić Za Kurir

Iako je on 12 godina stariji od Jovane, par je pet godina proveo u srećnoj ljubavi, da bi se potom verili. Njihova veridba, međutim, nije dugo trajala — samo 15 dana kasnije stavili su tačku na svoju ljubav.


Nakon njihovog rastanka, Zeremski je uplovio u vezu s pevačicom Aleksandrom Radović, s kojom je dobio ćerku, ali ubrzo su se rastali. Pre dve godine, domaći mediji javili su da se on ženi Divnom Ljubojević, poznatom interpretatorkom duhovne muzike.

 

 

makonda-tracker