NIJE IM SE DALO

O PRVIM BRAKOVIMA NISU GOVORILI U JAVNOSTI: Poznati glumci nisu uspeli da sačuvaju ljubav, ali su nastavili dalje!

0

U mladosti su bili veliki zavodnici i miljenici žena.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Jedni od naših najuspešnijih glumaca retko govore o svom privatnom životu, a o svojim prvim brakovima skoro nikada i ne pričaju.

 

Naime, Mima Karadžić u javnosti je poznat kao večiti neženja, malo je poznato da se 1992. oženio izvesnom Sunčicom. Prema informacijama koje su dospele u javnost, Mima se oženio Sunčicom 21. novembra 1992. godine, na dan svoje krsne slave - Aranđelovdana.

 

foto: Dragana Udovičić

Kum na venčanju bio mu je kolega Žarko Laušević. Bračna sreća, međutim, nije dugo potrajala, te su se Mima i Sunčica razveli, a o njoj se u javnosti posle toga ništa nije znalo. Proslavljeni glumac o ovom braku nikada nije govorio.

 

foto: Dragana Udovičić

Žarkov život obeležile su dve velike ljubavi, brak sa prvom suprugom Majom, sa kojom ima ćerku Asju i sina Dušana, i brak sa sadašnjom suprugom Anitom, sa kojom je dobio ćerku Janu. Drugu suprugu je upoznao na snimanju filma “Boj na Kosovu”. Zaljubio se u nju, ali je odlučio da sačuva brak. Anita se zatim udala, rodila devojčicu, ali su se njen i Žarkov život ponovo ukrstili i povezali. O Maji Laušević javnost veoma malo ko zna.

 

Glumac Voja Brajović je 2002. godine oženio koleginicu Milicu Mihajlović koja je od njega mlađa čak 23 godine, i njihov brak već 15 godina važi za veoma skaladan. Dobili su sina Relju, a Voja iz prethodnog braka sa Ljiljanom ima ćerku Iskru, koja je takođe glumica i sina Vukotu koji se bavi manekenstvom.

Voja i Ljiljana se znaju, što bi se reklo, od malih nogu. Ona je bila devojčica iz njegovog komšiluka u Valjevu. Ljiljanin otac je bio lekar, koji je lečio i malog Voju. Kada su se venčali, Ljiljana je napustila studije medicine i posvetila se porodici. Glumac i ona su se razveli u srednjim godinama.

 

foto: Vladimir Šporčić

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker