sada je dobro

"BILO MI JE MNOGO TEŠKO, ALI SAM IZDRŽALA": Bilja Krstić otvoreno o zdravstvenom problemu sa kojim se suočila PRE KORONE

0

Pevačica je otvoreno progovorila o zdravstvenom problemu sa kojim se suočila u novembru prošle godine

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Pevačica koja se muzikom bavi već 45 godina, podelila je danas sa gledaocima da je ona zbog narušenog zdravstvenog stanja i pre epidemije virusa korona i vanredne situacije bila zatočena u svom domu.

 

- Sada sam dobro, ali u novembru prošle godine me je napao koksaki i morala sam da budem kod kuće, u karantinu, pre svih drugih ljudi. Radovala sam se martu kada sam se već oporavila, ali onda se desila korona, tako da sam ja od novembra do kraja maja bila zatočena u stanu, a nemam čak ni terasu – rekla je Bilja danas u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji.

foto: printscreen, k1

- Bilo mi je mnogo teško, nedostajali su mi bliski kontakti sa ljudima, ali sam izdržala kao i svi drugi ljudi – gledala sam filmove, slušala muziku, čitala knjige... Od juna sam počela ponovo da radim, u manjem sastavu nastupamo u okviru Bistrika, a i u studiju smo i snimamo nove pesme.

 

Kako je istakla, mnogo je važno da kao narod negujemo i sačuvamo tradicionalnu muziku, jer je ona deo naše kulture i identiteta.

 

- Mislim da za ovih 25 godina sa Bistrikom u tome uspevamo, da čuvamo našu muziku. Volim da kažem da smo mi u stvari kulturno-umetničko društvo – istakla je Bilja Krstić.

 

 

makonda-tracker