Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić: U susret venčanju

0
Manekenka Danijela Dimitrovska i voditelj Ognjen Amidžić obelodanili su svoje planove o skorom venčanju na porodičnom ručku u Požarevcu gde su se i zvanično verili
foto: Luka Šarac, Story press
foto: Luka Šarac, Story press

Nakon više od godinu i po dana snažne ljubavi, emotivni partneri Danijela Dimitrovska (23) i Ognjen Amidžić (35) proslavili su svoju veridbu u krugu svojih porodica u Požarevcu, rodnom gradu lepe manekenke. Budući da su voditelj emisije Amidži šou na televiziji Pink i uspešni model nedeljama unapred dogovorili porodični ručak u jednom požarevačkom restoranu, zgodna brineta iz Pariza je doputovala dan ranije kako bi sa svojim partnerom i najbližom familijom ozvaničila planove o skorom venčanju. Nakon što je u avgustu na romantičnom odmoru u Turskoj zaprosio svoju voljenu, Ognjen i Danijela poželeli su da sa najmilijima podele svoju želju da se zauvek skrase jedno kraj drugog, a malu intimnu svečanost priredili su 24. septembra.

Uprkos tome što od početka veze svoja osećanja nisu krili od medija, manekenka i voditelj ovoga puta nisu želeli da podele svoju intimu sa medijima, ali su fotografije od protekle subote ubrzo posle porodičnog ručka obelodanjene na Facebook profilu Danijeline sestre Ivane Dimitrovske. Voditelj i manekenka tog dana nisu skidali osmeh sa lica, a i njihove porodice nisu krile zadovoljstvo zbog toga što će par najverovatnije u maju naredne godine u prisustvu nekoliko stotina zvanica svoju iskrenu ljubav krunisati brakom.

Inače, romansa ovog para sve vreme odlično funkcioniše na daljinu budući da Danijela veoma često zbog posla boravi u Americi gde je Ognjen posećuje kad mu to obaveze dozvole. Iako tokom braka sa PR-om kompanije Telekom Milicom Marković nije često govorio o svom privatnom životu, Ognjen je od početka veze sa Danijelom potvrđivao da su se njih dvoje veoma brzo zavoleli, kao i da jedno drugom odgovaraju i po interesovanjima i po karakterima. Upravo zbog toga oboje su na svojim profilima na društvenoj mreži Facebook napisali da su vereni i mnogo pre nego što se to zvanično desilo.

Moni Marković

makonda-tracker